• امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
7

مهندس صارمی در مراسم افتتاح اولین ‌نمایشگاه مدیریت پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهیزات وابسته (IWEX 2018): برای تولید محصولات دامی نیاز به تامین اقلام غذایی است/ بقایای محصولات کشت شده در کشور بالغ بر 30 میلیون تن است

  • کد خبر : 16748
  • 15 آذر 1397 - 14:03
مهندس صارمی در مراسم افتتاح اولین ‌نمایشگاه مدیریت پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهیزات وابسته (IWEX 2018): برای تولید محصولات دامی نیاز به تامین اقلام غذایی است/ بقایای محصولات کشت شده در کشور بالغ بر 30 میلیون تن است

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد گفت: افزایش بهره وری و کمک به ارتقاء تولید و پایداری واحدهای دامداری با استفاده از مدیریت پسماند کشاورزی می‌تواند هزینه تولید در دامداری‎ها و همچنین قیمت تمام شده محصولات را کاهش و پایداری تولید را افزایش دهد.

  • مدیر کل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد گفت: افزایش بهره وری و کمک به ارتقاء تولید و پایداری واحدهای دامداری با استفاده از مدیریت پسماند کشاورزی می‌تواند هزینه تولید در دامداری‎ها و همچنین قیمت تمام شده محصولات را کاهش و  پایداری تولید را افزایش دهد.

    به گزارش خبرنگاراقتصادی پول بانک، مراسم افتتاح اولین نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهزیات وابسته، پیش از ظهر امروز چهارشنبه 14 آذر ماه 97، با حضور مهندس تورج صارمی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی، احمد رضازاده رئیس اداره امور بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و جمعی از مدیران، کارشناسان، فعالان عرصه صنعت و تکنولوژی و اصحاب رسانه، در سالن A6 مجموعه نمایشگاه های بین المللی شهر آفتاب برگزار شد.

    مهندس تورج صارمی٬ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی

    مهندس تورج صارمی٬ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی٬ در مراسم افتتاح نمایشگاه٬ با اشاره به پسماند ایجاد شده در بخش کشاورزی و فواید استفاده بهینه از این پسماند گفت: در کشور محصولات مختلفی کشت می‌شود که بقایای این محصولات بالغ بر 30 میلیون تن است و به علت این که از این بقایا استفاده‌ای نمی شود، می‌تواند مشکلات محیط زیستی ایجاد کند. پسماند موادی است که به همراه تولیدات اصلی محصولات کشاورزی تولید می‌شود.

    وی تصریح کرد: این پسماند در چهار مرحله کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت تولید می‌شود. برخی از این پسماندها به طور معمول برای تغذیه دام مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما هیچ یک از این پسماندها نمی‌تواند به تنهایی نیاز تغذیه دام را تامین کند. ارزش غذایی برخی از این پسماندها را می‌توان با یک فرمول سازی صحیح بالا برد و برای تغذیه دام مورد استفاده قرار داد. بخشی از بقایای کشاورزی برای تولیدات محصولات دامی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی٬ با اشاره به مزایای استفاده از پسماندهای کشاورزی در تغذیه دام گفت: تامین خوراک دام از پسماند هزینه کمی دارد و هزینه تغذیه دام را کاهش می‌دهد. استفاده بهینه از آب مجازی با توجه به کمبود آب در کشور و کاهش آلودگی‌های محیط زیست از مزایای استفاده از پسماندهای کشاورزی است.

    مهندس صارمی٬ادامه داد: برای تولید محصولات دامی نیاز به تامین اقلام غذایی است، با توجه به محدودیتی که در منابع آب، زمین و سایر محدودیت‌های کشت وجود دارد، تامین این اقلام با مشکلات عمده‎ای همراه است. با در نظر گرفتن این‌که برای تامین برخی از نهاده‌های دامی به واردات نیازمند هستیم، پسماندهای کشاورزی موجود می‌توانند بخشی از نیاز  کشور به نهاده‌های دامی را تامین کنند و این روش می‌تواند راهکاری برای کاهش ضریب وابستگی به واردات باشد.

    وی به اهداف کلان مدیریت پسماند اشاره و تاکید کرد: از اهداف کلان مدیریت پسماند کشاورزی می ‌توان به بهبود تولید زنجیره تامین علوفه کشور، اشتغال‌زایی و کمک به بحران آب از طریق جایگزین کردن برخی علوفه‌ها که برای تامین آن‌ها نیاز به مصرف بالای آب دارند با محصول حاصل از عمل‌آوری این پسماندها اشاره کرد.

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی٬ با تاکید بر افزایش بهره‌وری و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در بخش تولید گفت: افزایش بهره وری و کمک به ارتقاء تولید و پایداری واحدهای دامداری با استفاده از مدیریت پسماند کشاورزی می‌تواند هزینه تولید در دامداری‎ها و همچنین قیمت تمام شده محصولات را کاهش و  پایداری تولید را افزایش دهد. علاوه بر این مسائل مدیریت پسماند و پساب در گاوداری‌ها منجر به رعایت شاخص‌های سازمان محیط زیست در دامداری‌ها می‌شود.

    مهندس صارمی٬ در پایان سخنان خود اعلام داشت: حجم 30 میلیون تنی پسماند بخش‌های کشاورزی و صنایع غذایی مربوط به انواع کاه (گندم، جو، ذرت، برنج و غیره) بقایای نیشکر، کاه حبوبات، بقایای دانه‌های روغنی، بقایای پوست پسته، بقایای برگ و طوقه چغندرقند و تفاله سیب و مرکبات و غیره است که در مجموع به این رقم (بیش از 30 میلیون تن) می‌رسد. 20 میلیون تن از حجم این پسماندها مربوط به انواع کاه گندم، جو، ذرت، برنج و غیره است. امسال مدیریت حدود 12.5 میلیون تن از بقایای کشاورزی را هدف قرار دادیم.

    بنا به این گزارش، ­ارتقاء سطح کیفی مدیریت پسماند و بازیافت زباله، جلوگیری از آلودگی اکوسیستم، خاک و آب و سایر منابع طبیعی و همچنین فرهنگسازی برای مردم در خصوص تفکیک زباله به ویژه تفکیک از مبدا٬ با حمایت سازمان های ذیربط در کشور، از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

    ۲۱ کارگاه آموزشی در چهار روز برگزاری این نمایشگاه٬ تحت مدیریت کرسی آموزش محیط زیست یونسکو٬ سازماندهی و اجرا خواهد شد.

    حدود 107 شرکت فعال در زمینه مدیریت پسماند و بازیافت زباله٬ در این نمایشگاه حضور دارند که 21 شرکت خارجی هستند

    شرکت های وابسته به خدمات شهری، گروه تجهیزات و ماشین آلات بازیافت، گروه بازیافت خودروهای فرسوده، بازیافت پسماندهای نفت، گاز و پتروشیمی، بازیافت پسماندهای ارگانیک، بازیافت پسماندهای فلزی، گروه بازیافت پسماندهای پلیمری، بازیافت پسماندهای سلولزی، بازیافت پسماندهای شیشیه ای، گروه بازیافت قطعات الکتریکی و الکترونیکی و گروه بازیافت باطری های فرسوده٬ از جمله شرکت های فعال در زمینه مدیریت پسماند هستند که محصولات خود را در این نمایشگاه عرضه کرده اند.

    آلمان، ایتالیا، هلند، ایرلند شمالی و چین از جمله کشورهای خارجی مشارکت کننده در نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهیزات وابسته هستند.

    در ایران روزانه 50 میلیون کیلوگرم زباله تولید می شود و تنها پنج درصد از زباله تولید شده بازیافت می شود؛ در حالیکه قابلیت سالانه 500 میلیون دلار درآمد از محل بازیافت زباله در کشور وجود دارد.

    همچنین ۸۰ درصد زباله های دریایی، منشاء خشکی دارند و سالانه حدود هشت میلیون تن زباله دریایی به ویژه زباله های پلاستیکی وارد دریاها و اقیانوس ها شده و باعث از بین رفتن تعداد زیادی از موجودات دریایی اعم از پستانداران، ماهی ها و پرندگان می شوند.

    حامیان این نمایشگاه، سازمان محیط زیست، وزارت صنعت معدن تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، کرسی آموزش محیط زیست یونسکو، سازمان توسعه تجارت ایران، ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، اتاق بازرگانی تهران، فدراسیون نفت، نیکاتیس و طاها صنعت دانش پویا است.

    در مراسم افتتاح نمایشگاه مدیریت پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهیزات وابسته (IWEX 2018) ٬ نمایندگانی از معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، معاونت دریایی سازمان محیط زیست، سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران، کرسی آموزشی محیط زیست یونسکو و اتاق بازرگانی تهران٬ حضور داشتند.

    گفتنی است، اولین نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهزیات وابسته، از روز چهارشنبه 14 تا روز شنبه 17 آذرماه ۹۷، در مجموعه نمایشگاه های بین المللی شهر آفتاب برگزار می شود.

    خبرنگار: کوروش جم

     

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=16748

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم