• امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
6

دکتر صادقی در نشست خبری بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی « نگاهی جامع بر درمان ناباروری از تشخیص تا تولد نوزاد سالم »: بیش از۱۰ میلیون کودک در دنیا از طریق درمان ناباروری متولد شده اند

  • کد خبر : 309691
  • 13 دی 1401 - 23:59
دکتر صادقی در نشست خبری بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی « نگاهی جامع بر درمان ناباروری از تشخیص تا تولد نوزاد سالم »: بیش از۱۰ میلیون کودک در دنیا از طریق درمان ناباروری متولد شده اند

پول بانک: در حوزه درمان ناباروری حدود پنجاه متخصص از جمله غدد و روانشناسی مشارکت دارند که نتیجه تلاش تیم های پزشکی سلامت مادر و کودک بعد از تولد است.

  • رئیس پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی گفت: بارداری ممکن است سلامت مادر را تحت تاثیر قرار دهد و در دراز مدت دچار مشکلاتی شود. هم اکنون  هدف، تنها بارور کردن زوجین نیست؛ بلکه حفظ و ارتقای سلامتی مادر باردار و جنین سالم است.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی پول بانک، نشست خبری بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، با عنوان «نگاهی جامع بر ناباروری؛ از تشخیص تا تولد نوزاد سالم»، صبح امروز شنبه 10 دی ماه 1401، با حضور دکتر محمدرضا صادقی رئیس کنگره، دکتر سهیلا انصاری‌پور دبیر علمی کنگره، دکتر علی صادقی‌تبار مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌ سینا، صفورا سلیمانی فخر معاون آموزشی پژوهشگاه ابن‌سینا و دبیر اجرایی کنگره و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن همایش مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا برگزار شد.

    دکتر محمدرضا صادقی، رئیس پژوهشگاه ابن سینا و رئیس بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا

    دکتر محمدرضا صادقی، رئیس پژوهشگاه ابن سینا و رئیس بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، در ابتدای این نشست خبری گفت: بیش از ۱۰ میلیون کودک در دنیا از طریق درمان ناباروری متولد شده اند. امروزه پزشکان بر این باورند که تمام زوجین بارور خواهند شد.

    رئیس پژوهشگاه ابن سینا بیان داشت: بارداری ممکن است سلامت مادر را تحت تاثیر قرار دهد و در دراز مدت دچار مشکلاتی شود. هم اکنون  هدف، تنها بارور کردن زوجین نیست؛ بلکه حفظ و ارتقای سلامتی مادر باردار و جنین سالم است.

    دکتر صادقی، افزود: در حوزه درمان ناباروری حدود پنجاه متخصص از جمله غدد و روانشناسی مشارکت دارند که نتیجه تلاش تیم های پزشکی سلامت مادر و کودک بعد از تولد است.

    وی با اشاره به تغییرات عمده در حوزه دانش و فناوری‌های تولیدمثلی گفت: طی بیش از ۴۵ سالی که از تولد نخستین نوزاد حاصل از لقاح آزمایشگاهی گذشته است، تغییرات و پیشرفت‌های بسیار زیادی در این حوزه رقم خورده و نتیجۀ این دستاوردها تغییر رویکرد به درمان ناباروری بوده است. امروزه دیگر هدف درمان ناباروری صرفاً وقوع بارداری نیست و رویکردی گسترده‌تر در این حوزه شکل گرفته و نه‌تنها وقوع بارداری، بلکه سلامت مادر و جنین در دوران بارداری و تولد نوزاد سالم را نیز دربرمی‌گیرد.

    رئیس کنگره «نگاهی جامع بر درمان ناباروری؛ از تشخیص تا تولد نوزاد سالم»، در ادامه افزود: با توجه به تعداد فرزندان حاصل از روش‌های کمک‌ باروری که طبق آخرین گزارش از هشت میلیون نفر در جهان فراتر رفته است، مطالعات متعددی در این خصوص در حال انجام است که آیا روش آی وی اف و کشت جنین به مدت محدود در محیط آزمایشگاهی و خارج از بدن، تأثیری بر سلامت فرزندان حاصل از این روش در سنین پس از بلوغ، میانسالی و کهنسالی دارد و آیا شیوع بیماری‌های مختلف، از اختلالات متابولیک گرفته تا سرطان و آلزایمر در این افراد تفاوتی با فرزندان حاصل از بارداری‌های طبیعی دارد؟

    دکتر صادقی، یادآور شد: امروزه چالش‌های بسیاری پیرامون روش‌های کمک‌باروری وجود دارد، مثل بارداری در سنین بالا، روش‌های درمان جایگزین (اهدای گامت و جنین و رحم جایگزین)، تکنیک‌های وابسته به آی وی اف مثل روش‌های غربالگری و تشخیص ژنتیکی پیش از لانه‌گزینی و دانش و تجربه در این حوزه‌ها مدام به‌روز می‌شود و مباحث جدیدی مطرح می‌شود.

    رئیس پژوهشگاه ابن سینا، در پایان سخنان خود افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این کنگرۀ بین‌المللی سه‌روزه که با حضور اساتید و متخصصان برجستۀ ایران و جهان برگزار می‌شود ایجاد فرصتی برای طرح این مباحث و چالش‌ها در محیطی علمی و دوستانه است و امیدواریم نتیجۀ آن ارتقاء دانش دست‌اندرکاران این حوزه و به‌تبع آن، افزایش کارایی و اثربخشی خدمات تشخیص و درمان ناباروری و مراقبت‌های بارداری‌های حاصل از روش‌های کمک‌باروری در مراکز و کلینیک‌های درمان ناباروری کشور باشد.

    سهیلا انصاری پور، دبیر علمی بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا

    سهیلا انصاری پور، دبیر علمی بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، در ادامه این نشست خبری گفت: با سرعت پیشرفت علم در دنیا هر لحظه روش های جدیدی برای درمان بیماری ها شناسایی می شود.

    وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات بیماران در بالین بر طرف و حل می شوند. بیماران هنگام مراجعه به پزشکان متخصص در خصوص نسخه های تجویزی سوالات متعددی را می پرسند.

    دبیر علمی بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، افزود: در حال حاضر بهتر است که طرز برخورد با بیماران نابارور متفاوت با سایر بیماران باشد. درمان ناباروری در واقع یک کار تیمی است.

    این متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ ناباروری و عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن‌سینا، در ادامه گفت: حوزه تولید مثل نسبت به دیگر حوزه‌های پزشکی، از جمله جراحی و طب داخلی، حوزه‌ای نوپا محسوب می‌شود و پیشرفت‌ها در این حوزه روز به روز و تصاعدی است. خوشبختانه هر ساله کنگره‌های متعددی در این زمینه در ایران برگزار می‌شود اما هدف ما از برگزاری بیست‌وچهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌سینا به‌طور خاص مدیریت روند تشخیص و درمان زوج‌های نابارور است‌. محور اصلی مباحث ما مسائل بالینی با رویکردی مساله‌محور است که بتواند یک زوج نابارور را از بدو مراجعه تا انتها، یعنی تولد فرزند سالم، به‌طور کامل و جامع مدیریت کند.

    وی افزود: با همین رویکرد، ما پنل‌های متعددی با موضوعاتی همچون استحصال بهترین تخمک، استحصال بهترین اسپرم و استحصال بهترین جنین برای سیکل‌های آی وی اف، شکست مکرر آی وی اف، سقط مکرر، مواجهه با مشکلات ناباروری افراد مبتلا به اندومتریوز، چالش‌های اهدا، بارداری در سنین بالا و کاهش ذخیره تخمدان، مسائل مربوط به پرستاری و مامایی در درمان ناباروری و سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، یکی از علل بسیار شایع ناباروری، داریم.

    دکتر انصاری ‌پور همچنین افزود: افزون بر این‌ها، پنلی با موضوع پیامدهای بارداری در زوج‌های نابارور داریم که به ویژگی‌های خاص مراقبت‌های بارداری در زوج‌های نابارور می‌پردازد که مباحثی نو و بسیار مفید را برای متخصصان زنان و زایمان و ماماهای عزیز مطرح می‌کند. از دیگر پنل‌های جذاب این کنگره چشم‌اندازهای آینده این حوزه، مانند کاربرد هوش مصنوعی در انتخاب جنین و دیگر زمینه‌هاست‌.

    دبیر علمی بیست ‌و چهارمین کنگرۀ بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: ساختار این کنگره به‌صورت panel discussion است و مباحث اساتید خارج از کشور در ابتدای هر پنل به‌صورت ویدئوی ضبط ‌شده با زیرنویس پخش می شود. ما پانزده پنل خواهیم داشت و کنگره به‌طور حضوری و وبینار برگزار می‌شود. آگاهیم که در این مجال محدود نمی‌توانیم همه مباحث را به‌طور جامع طرح و بررسی کنیم و هدف اصلی ما گشودن دریچه‌ای به سوی مباحث نو در این حوزه پویاست و امیدواریم در سال‌های آتی بتوانیم در قالب کنگره‌ها و سمینارهای دیگر بتوانیم به‌طور عمیق‌تر به این سرفصل‌ها بپردازیم.


    دکتر علی صادقی تبار، مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا

    دکتر علی صادقی تبار، مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، در ادامه این نشست خبری گفت: توسعه در هر اجتماعی مربوط به نیروی انسانی و الان موضوع افزایش جمعیت در کشور مطرح است. رشد منفی جمعیت یک موضوع جدی محسوب می شود. برخی از کشورها با مهاجرت این چالش را جبران می کنند.

    وی ادامه داد: در حال حاضر میانگین نرخ ناباروری در کشور حدود ۲۰/۰۲ درصد از مردم کشور و معادل  سه و نیم میلیون نفر از جمعیت است. بر اساس آخرین بررسی ها درمان ناباروری تا حدود ۴۰ درصد موفقیت آمیز است. با حمایت مالی و اراده زوجین، حتما می توانند بچه دار شوند.

    مدیر مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، افزود: امروزه درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است که در گذشته این موضوع بیمه نبود و جزء کارهای لوکس پزشکی محسوب می شد.

    صفورا سلیمانی فخر، معاون آموزشی و دبیر اجرایی بیست ‌و چهارمین کنگره بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا

    صفورا سلیمانی فخر، معاون آموزشی و دبیر اجرایی بیست ‌و چهارمین کنگره بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، در ادامه این نشست خبری گفت: بیست ‌و چهارمین کنگره بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌سینا، با عنوان «نگاهی جامع بر درمان ناباروری؛ از تشخیص تا تولد نوزاد سالم» از ۱۴ تا ۱۶ دی ماه در سالن همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و پنل‌های این کنگره به‌صورت گفتگو محور (panel discussion) طراحی شده است، نه سخنرانی تا مباحث به‌طور تعاملی و چالشی به طرح و بحث گذاشته شود.

    وی افزود: خوشبختانه این کنگره برای ۱۷ گروه دارای امتیاز آموزش مداوم است و برای سه گروه زنان و زایمان، اورولوژی و جنین‌شناسی سقف امتیاز، یعنی ۱۵ امتیاز آموزش مداوم اختصاص داده شده است.

    معاون آموزشی و دبیر اجرایی بیست ‌و چهارمین کنگره بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌ سینا، در پایان گفت: کارگاه‌های تخصصی جانبی متعددی در حاشیه کنگره برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به حضور در کنگره، برخورداری از امتیاز آموزش مداوم و شرکت در کارگاه‌های جانبی می‌توانند اطلاعات لازم را از وب‌‌سایت کنگره به نشانی www.avicennacongress.com دریافت کنند.

    بنا به این گزارش، سقط مکرر؛ جراحی در ناباروری؛ شکست مکرر لانه‌گزینی؛ چالش‌های سن و ناباروری؛ پاسخ‌دهی ضعیف تخمدان؛ اندومتریوز در ناباروری و ART ؛ چشم‌انداز آینده درمان ناباروری؛ اندومتر و رحم مناسب در سیکل‌های پایه؛ دریافت بهترین جنین در سیکل‌های کمک باروری؛ دریافت بهترین اسپرم در سیکل‌های کمک باروری؛ دریافت بهترین تخمک در سیکل‌های کمک باروری؛ مداخلات پرستاری و مامایی در درمان ناباروری (ART)؛ سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، چالش‌ها و یافته‌های جدید؛ پیامدهای بارداری حاصل از روش‌های کمک باروری (ART)، محورهای کنگره بین‌المللی «نگاهی جامع بر ناباروری از تشخیص تا تولد نوزاد سالم» است.

    در این کنگره بین‌المللی، شماری از برجسته ‌ترین متخصصان داخلی و خارجی از جمله پروفسور گارسیا ولاسکو، مدیر ارشد علمی مؤسسه کمک‌ باروری IVI RMA Global و مدیر شرکت جهانی باروری IVI-RMA اسپانیا؛ دکتر الکساندر پوپوف، رئیس بخش جراحی زنان و زایمان مؤسسه تحقیقات علمی منطقه‌ای مسکو، عضو انجمن تولیدمثل انسان روسیه (RAHR)، عضو انجمن اندومتریوز روسیه (RAE)، عضو انجمن جراحی رباتیک زنان اروپا (SERGS)، عضو انجمن لاپاروسکوپیست‌های زنان و زایمان آمریکا (AAGL)؛ دکتر دانیلو سیمادومو، مسئول ارشد بخش علوم پایه انجمن باروری انسان و رویان‌شناسی اروپا (ESHRE)، جنین‌شناس و مدیر علمی تحقیقاتی مرکز IVF جنرال لایف ایتالیا؛ پروفسور سیدنی گیلنا، رئیس بخش اورولوژی دانشگاه FMABC سائوپائولو برزیل؛ دکتر اشرف معینی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو تیم تخصصی پژوهشگاه رویان؛ دکتر سهیلا عارفی، عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه ابن‌سینا؛ دکتر سعید آراسته، متخصص اورولوژی سخنرانی خواهند کرد.

    گفتنی است، بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی پژوهشگاه ابن‌سینا با موضوع « نگاهی جامع بر ناباروری از تشخیص تا تولد نوزاد سالم » (International Infertility Congress: A Journal from Diagnosis to Healthy Childbirth)  ، با همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و با حضور اساتید و متخصصان صاحب ‌نام ایران و جهان، از ۱۴ تا ۱۶ دی ماه سالجاری، در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد و این کنگره دارای امتیاز آموزش مداوم برای همه گروه‌های مرتبط و کارگاه‌های جانبی متعدد (دارای ۱۵ امتیاز بازآموزی) است.

    علاقه ‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۲۲۴۳۲۰۲۰-۰۲۱ داخلی‌های ۴۵۵ و ۴۵۶ تماس بگیرند و یا به وب‌سایت این کنگره بین‌المللی به نشانی avicennacongress.com مراجعه کنند.

    خبر، فیلم و عکس: کوروش جم

    آلبوم عکس

    فیلم های ویدئویی

    ویدئو 1

    ویدئو 2

    ویدئو 3

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=309691

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم