• امروز : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
3

خیز آمریکا برای سلطه بر بازار رمزارزها

  • کد خبر : 256719
  • 05 آبان 1400 - 12:38
خیز آمریکا برای سلطه بر بازار رمزارزها

بازار رمزارزها که این روزها با گذر بیت کوین از سقف تاریخی خود حال و هوای تازه ای گرفته است و حجم پول در گردش این بازار به بالاترین حد تاریخی خودش یعنی بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد دلار رسیده است میتواند تضمین کننده قدرت اقتصادی کشورهای دنیا در آینده و بقای آمریکا […]

  • بازار رمزارزها که این روزها با گذر بیت کوین از سقف تاریخی خود حال و هوای تازه ای گرفته است و حجم پول در گردش این بازار به بالاترین حد تاریخی خودش یعنی بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد دلار رسیده است میتواند تضمین کننده قدرت اقتصادی کشورهای دنیا در آینده و بقای آمریکا در صدر این مبحث باشد.

    دولت چین به عنوان رقیب ایالات متحده در زمینه های اقتصادی، سیاسی و حتی تکنولوژی در گذشته نشان داده است که در ظاهر امر با بیت کوین و بازارغیر متمرکز رمزارزها موافق نیست؛ چین در اعمال تحریم های متفاوت بر علیه این بازار ید طولایی دارد. اژدهای زرد که در ابتدای امسال فعالیت مزرعه های استخراج بیت کوین را در این کشور ممنوع کرده بود تا قبل از این به عنوان بزرگترین کشور در زمینه استخراج رمزارزها در جهان شناخته می‌شد. دولت چین با ارائه رمزارز ملی خود با عنوان " یوان دیجیتال" سعی بر رسمی کردن و جلب توجه شهروندان خود در استفاده ار این رمزارز دارد، و با این اقدام عملا نشان می‌دهد که با مقوله ارزهای دیجیتال مخالف نیست، بلکه با ماهیت غیرمتمرکز بودن این بازار است که مشکل دارد و هرگونه فعالیت پولی و مالی را که نتواند پیگیری کند را مقبول و قانونی نمیداند.

    دولت چین درحال حاضر تنها با نگهداری رمزارزها در این بازار مخالفتی ندارد و معاملات ارز به ارز، ارائه خدمات معاملاتی و حتی ارائه اخبار مربوط به این حوزه در جراید و سایت های خبری را ممنوع کرده است؛ از آن طرف، سیاستمداران و اقتصاددانان آمریکایی از این فرصت استفاده کرده و اولین صندوق معاملات ای تی اف را در این کشور تصویب کرده اند که این خبر خود باعث رشد قیمت بیت کوین و شروع یک حرکت صعودی جدید شده است.

    ماهیت غیرمتمرکز دنیای رمزارزها دارای ویژگی هایی از جمله امنیت بالا، شفافیت معاملات و تمامی تراکنشات مالی و همچنین عدم وابستگی به نهاد یا دولت خاصی می‌باشد؛ درحال حاضر تنها کشوری که بیت کوین را به عنوان واحد پول رسمی قبول کرده است السالوادور است.

    با بررسی نوسانات بازار کریپتوکارنسی متوجه این نکته میشویم که ساعات نوسانات بالای مارکت در حال تغییر از ساعت زمانی شرق آسیا و چین به سمت بازگشایی بازار آمریکا است؛ اما هرازگاهی شاهد نوسانات غیرپیشبینی و تاثیرگذاری زیاد اخبار و توییت های افراد سرشناس بر روی این بازار هستیم که حتی باعث تغییر روند کلی بازار میشود.

    دلیل این اتفاقات از دو حالت خارج نیست: ۱. حجم پایین بازار ۲.عدم وجود قوانین شفاف

    حجم این بازار در موقع نگارش این متن حدود ۲.۵ تریلیون دلار است، حال آنکه فقط یک بسته حمایتی از کسب و کارهای کوچک که دولت آمریکا تصویب کرد به اندازه کل حجم بازار کریپتوکارنسی بود. این نکته را به همراه ویژگی غیرمتمرکز بودن بازار در کنارهم درنظر بگیرید؛ دولت قدرتمندی چون آمریکا مانورهای زیادی بر روی این بازار می‌دهد و مطمئنا از این بازار دست نمی‌کشد خصوصا با افزایش قدرت اقتصادی بزرگترین رقیب خود یعنی دولت چین و ممنوعیت این حوزه در این کشور، آمریکا سکان هدایت ماینرهای استخراج بیت کوین و تصویب قوانین نظارتی بر روی نهادهای معامله گر را استارت زده است و با به رسمیت شناختن این بازار هم باعث سودآوری بالای نهادهای مالی خود و هم افزایش اعتبار این بازار نوپا می‌شود.

    *معامله‌گر و تحلیلگر بازارهای مالی

    ۲۲۳۲۲۷

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=256719

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم