• امروز : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
3

دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدا – آباد ایران»: محرومیت مناطق محروم، محرومیت توجه است نه محرومیتِ استعدادها و قابلیت‌ها  

  • کد خبر : 321087
  • 21 خرداد 1402 - 23:16
دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدا – آباد ایران»: محرومیت مناطق محروم، محرومیت توجه است نه محرومیتِ استعدادها و قابلیت‌ها  

پول بانک: نقش معاونت علمی در این رویداد توسعه پلتفرم بوده و فرصت‌های اقتصادی و ظرفیت‌ها را به شرکت‌های دانش بنیان علاقه مند به این حوزه متصل می‌کند.

  • معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: برنامه ملی آبادیران به دنبال این است که توجهات علمی، سرمایه گذاری و اقتصاد بنیان را به نقاط کشور که پر از ظرفیت و پتانسیل هستند اما کمتر به آنها توجه شده ببرند. خروجی این توجه در درجه اول احساس تعلق است.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی سایت خبری تحلیلی پول بانک، نشست خبری نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدا – آباد ایران»، صبح امروز یکشنبه 21 خردادماه 1402، با حضور روح‌اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رضا اسدی فر معاون توسعه شرکت های دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن جلسات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

    روح‌اله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور

    روح‌اله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در ابتدای این نشست خبری گفت: ۲۸ دستگاه اجرایی کشور برای پیشرفت آبادانی و عدالت کنار این رویداد هستند تا به مناطق کمتر توجه شده بیشتر بپردازیم.

    وی افزود: برای این کار ملی که وظیفه دینی و انسانی ما است، ابتدا باید با یکدیگر همصدا شویم؛ صرف کنار هم قرار گرفتن دستگاه‌ها به نظرم برکت بزرگی است که خداوند توفیق آن را به ما داده است.

    معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با بیان اینکه محرومیت مناطق محروم، محرومیت توجه است نه محرومیتِ استعدادها و قابلیت‌ها، گفت: همواره سرزمین‌هایی که قابلیت‌هایشان دیرتر کشف شده، اتفاقاً فرصت‌های اقتصادی و توسعه‌ای بیشتری دارند. برنامه ملی آبادیران به دنبال این است که توجهات علمی، سرمایه گذاری و اقتصاد بنیان را به نقاط کشور که پر از ظرفیت و پتانسیل هستند اما کمتر به آنها توجه شده ببرند. خروجی این توجه در درجه اول احساس تعلق است.

    دهقانی فیروزآبادی، با اشاره به اینکه به واسطه دست نخورده بودن مناطق محروم، فرصت‌های اقتصادی بسیاری شکوفا می‌شود، گفت: در این نمایشگاه ۳۰۰ شرکت دانش بنیان که تجربه کار در مناطق محروم را دارا هستند حضور دارند و این شرکت خدمات متنوعی در حوزه نرم افزاری، سلامت، غذا و … به مناطق محروم ارائه می‌دهند و معتقدم این جریان از نظر اقتصادی و هم از نظر ملی برکات زیادی به همراه دارد.

    وی در ادامه بیان کرد: ان شاءالله این برنامه با این هدف پیش برود که در یک سال پیش رو دبیرخانه آن با دستگاه‌ها هم افزایی کرده و اقدامات خوبی برای توسعه کسب و کار و اشتغال در مناطق محروم انجام دهد و سال آینده دبیرخانه گزارش دهد که در این یک سال چه اقدامی انجام داده و چه فرصت‌های جدیدی کشف شده است. ان شاءالله طعم شیرین علم و فناوری را به مناطق محروم بچشانیم.

    معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: برای شناسایی مناطق محروم با توجه به اینکه این مناطق از طریق وزارت کشور شناسایی شده نیاز به کار مطالعاتی نداشته‌ایم. همچنین مناطق محروم در شاخص‌های کمیته امداد با توجه به نرخ بیکاری، سطح رفاه و میزان درآمد ساکنین مناطق مشخص شده است.

    دهقانی فیروزآبادی، ضمن اشاره به اینکه نقش معاونت علمی در این رویداد توسعه پلتفرم بوده و فرصت‌های اقتصادی و ظرفیت‌ها را به شرکت‌های دانش بنیان علاقه مند به این حوزه متصل می‌کند، افزود: در نقطه شروع ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه‌های سلامت، کشاورزی، آبزی پروری، گیاهان دارویی، IT و … فعال هستند و تعداد شرکت‌های فعال در حوزه محرومیت زدایی تا سال آینده باید به ۶۰۰ شرکت افزایش یابد.

    معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در پایان سخنان خود بیان داشت: اهداف برگزاری این نمایشگاه، اتصال شرکت‌های دانش بنیان بزرگ به بازار پروژه‌های محرومیت زدایی از طریق خیریه‌ها، سمن‌ها و منابع نهادهای دولتی و حاکمیتی مسئول در این حوزه، کمک به توسعه مناطق محروم از طریق معرفی ظرفیت‌های شرکت‌ها برای پاسخ به چالش‌ها و ایجاد اشتغال پایدار و همچنین توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش بنیان و فناور در حوزه محرومیت زدایی می باشد.

    بنا به این گزارش، به منظور مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان، توسعه بازار شرکت های دانش بنیان وخلاق و فناور و در راستای آبادانی و پیشرفت هرچه بیشتر مناطق محروم با تکیه بر توان زیست بوم فناوری و نوآوری کشور در نظر دارد با همکاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) «نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدا – آباد ایران» را برگزار کند.

    این نمایشگاه در پنج بخش «مسکن و زیرساخت های توسعه شهری و روستایی»، «کشاورزی، دامپروری و شیلات»، «سلامت، بهداشت و توانبخشی»، «ماشین آلات کوچک مقیاس» و «فناوری های نرم و آموزشی» برپا خواهد شد.

    گفتنی است، نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدا – آباد ایران»، به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با حضور ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان، خلاق و فناور و همچنین مشارکت و هم افزایی ۲۸ نهاد شرکت کننده از ۲۳ تا ۲۵ خرداد ماه 1402، در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می ‌شود.

    خبرنگار: کوروش جم

    تساویر نشست خبری

    تیزر نمایشگاه

     

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=321087

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم