• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
4

معرفی انواع پروفیل‌های فولادی در بازار

  • کد خبر : 334641
  • 23 آبان 1402 - 16:24
معرفی انواع پروفیل‌های فولادی در بازار

فهرست محتوا پروفیل‌ها مقاطع توخالی فولادی هستند که در ابعاد و اندازه‌ و اشکال مختلف تولید می‌شوند. پروفایل‌ها در ساخت ساختمان و سازه‌های مختلف و در صنایع گوناگون استفاده می‌شوند و بسیار کاربردی هستند. پروفیل ساختمانی به پروفیل‌هایی گفته می‌شود که در سقف ساختمان‌ها، در و پنجره و غیره استفاده می‌شوند و کاربرد بیشتری نسبت […]

فهرست محتوا

  • معرفی انواع پروفیل‌های فولادی در بازار

    پروفیل‌ها مقاطع توخالی فولادی هستند که در ابعاد و اندازه‌ و اشکال مختلف تولید می‌شوند. پروفایل‌ها در ساخت ساختمان و سازه‌های مختلف و در صنایع گوناگون استفاده می‌شوند و بسیار کاربردی هستند. پروفیل ساختمانی به پروفیل‌هایی گفته می‌شود که در سقف ساختمان‌ها، در و پنجره و غیره استفاده می‌شوند و کاربرد بیشتری نسبت به پروفیل‌های صنعتی دارند. از پروفیل‌های صنعتی نیز در تولید خودرو و اهداف نظامی استفاده می‌شوند. پروفیل‌های صنعتی دارای ضخامت و اندازه بیشتر نسبت به پروفیل‌های ساختمانی هستند. پروفیل‌ها ساختمانی و صنعتی تنوع بالایی دارند و هر کدام از انواع آن‌ها نیز ویژگی‌ها و کاربرد خاص خود را دارند.

    برای استفاده از پروفیل‌ها در پروژه‌های موردنظر خود، باید ابتدا با همه انواع آن‌ها و ویژگی‌ها و کاربردهایی که دارند آشنا شد و سپس بهترین نوع آن‌ها را خریداری نمود‌.  ما در این مقاله به معرفی انواع پروفیل و بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. امکان دریافت قیمت روز انواع پروفیل و مقاطع فولادی از جمله، قیمت نبشی 4، قیمت لوله صنعتی، قیمت آهن آلات ، قیمت قوطی و غیره از سایت فولادسل وجود دارد.

    معرفی و بررسی انواع پروفیل

    پروفیل‌های ساختمانی و صنعتی انواع مختلفی با کاربردهای خاص دارند که برای استفاده از آن‌ها باید ابتدا با کاربرد و ویژگی‌هایی که دارند آشنایی داشت. پروفیل‌ها باتوجه به مشخصات و فاکتورهای مختلفی دسته‌بندی می‌شوند که در ادامه این دسته بندی‌ها و انواع پروفیل هر کدام از تقسیم‌بندی‌ها، معرفی و بررسی شده است.

    انواع پروفیل از نظر روش ساخت

    • روش ساخت نورد گرم

    این نوع پروفیل‌ها از شمش فولادی گرم تولید می‌شوند که در برابر فشار بیرونی بسیار مقاوم هستند. پروفیل‌های ساخته شده به روش نورد گرم، دور بسته هستند. مقاطعی مانند قوطی،  ورق، لوله، تسمه و میلگرد، به این روش تولید می‌شوند.

    • روش ساخت نورد سرد

    روش دیگر ساخت پروفیل‌ها، نورد سرد است که در این روش از مواد مذاب استفاده نمی‌شود، بلکه ورق‌های سرد را خم می‌کنند یا پرس می‌کنند. پروفیل‌های تولید شده با این روش، در چارچوب درها، ناودانی و سقف کاذب استفاده می‌شود.

    قیمت آهن آلات

    • روش ساخت مرکب

    روش ساخت پروفیل مرکب، ترکیبی از روش نورد سرد و نورد گرم است و محصولات تولید شده با این روش، در دو نوع باز و بسته تولید می‌شوند.

    انواع پروفیل از نظر جنس و متریال

    • پروفیل فولادی

    این نوع پروفیل‌ها معمولا برای مستحکم شدن ساختمان استفاده می‌شود زیرا عناصر به کار رفته در آن از مقاومت بالایی برخوردار هستند. وزن پروفیل‌های فولادی می تواند سبک و سنگین باشد. پروفیل‌های فلزی سه نوع صنعتی، ساختمانی و آلومینیومی دارند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارد. از پروفیل صنعتی معمولا در سیستم تهویه مطبوع و کانال کابلی استفاده می‌شود و لوله صنعتی یکی از نمونه‌های آن است. قیمت لوله صنعتی باتوجه به اندازه و سایز آن مشخص می‌شود. همچنین پروفیل آلومینیومی صنعتی نیز برای ساخت مبلمان و کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرند و از پروفیل آلومینیومی معماری نیز به دلیل زیبایی که دارند در تولید درب و پنجره استفاده می‌شود.

    • پروفیل استنلس استیل

    پروفیل‌های استنلس استیل دارای خاصیت ضد زنگ هستند و مقاومت بالایی دارند. این نوع پروفیل‌ها در گرید‌‌های 200، 300 و 400تولید می‌شوند و ضخامت آن‌ها از 1 میلی‌متر به بالا است. این نوع پروفیل‌ها برای مکان‌هایی که امکان زنگ زدگی وجود دارد مانند صنایع نفت و گاز بسیار کاربردی هستند زیرا مقاومت در برابر رطوبت یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع پروفیل است.

    خرید آهن آلات

    • پروفیل گالوانیزه

    به پروفیل‌هایی که با روی روکش می‌شوند، پروفیل گالوانیزه می‌گویند که بسیار مستحکم بوده و در برابر خوردگی و زنگ زدگی نیز مقاومت دارند. از این نوع پروفیل‌ها معمولا برای قسمت خارجی ساختمان مانند درب و پنجره استفاده می‌شود.

    انواع پروفیل از نظر وزن

    • پروفیل سبک

    پروفیل‌های سبک در اندازه 0.4 تا 1.5 میلی‌متر و با استفاده از ورق روغنی در نورد سرد تولید می‌شوند. به دلیل ضخامت کمی که این نوع پروفیل‌ها دارد، به راحتی فرم می‌گیرد‌. این نوع پروفیل‌ها در ساخت لوازم خانگی، بدنه و فرمان خودرو، لوله اگزوز و پایه تخت و مبل استفاده می‌شود.

    • پروفیل سنگین

    پروفیل‌های سنگین دارای ضخامت 1.5 به بالا بوده و با استفاده از ورق سیاه تولید می‌شوند‌ و به دلیل ضخامت بالا به پروفیل‌های سنگین نام‌گذاری شده‌اند. زمان و هزینه بیشتری برای تولید این پروفیل‌ها صرف می‌شود. از پروفیل‌های سنگین برای ساخت سازه‌های بزرگ مانند، تجهیزات صنایع نظامی، پل‌سازی و تابلوهای تبلیغاتی استفاده می‌شود.

    انواع پروفیل از نظر شکل ظاهری

    پروفیل بسته

    به دلیل حالت بسته‌ای که این نوع پروفیل‌ها دارند، به پروفیل بسته نام‌گذاری شده‌اند. پروفیل‌های بسته به دو روش تولید می‌شوند که در روش اول، ورق‌ها با استفاده از غلتک‌نورد فرم داده می‌شوند و سپس لبه‌های آن‌ها را به هم وصل کرده و جوش می‌دهند. در روش دوم نیز که به آن فرایند اکستروژن می‌گویند، قطعه‌ای که دمای بسیار بالایی دارد، حفره‌ای در پروفیل ایجاد می‌کند و پروفیل بسته به وجود می‌آید. پروفیل‌های بسته انواع مختلفی مانند، مربعی، مستطیلی، کلافی، لنگه دری و HSS دارند که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

    پروفیل بسته مربعی و مستطیلی (قوطی)

    این نوع پروفیل‌ها در سایزهای مختلف و مناسب با اهداف و کاربری‌های مختلف استفاده می‌شوند که به سایز بزرگ آن‌ها، پروفیل ستونی گفته می‌شود. از پروفیل‌های مربعی یا مستطیلی برای ستون ساختمان‌ها، اسکلت فلزی، درب و پنجره، نرده خیابان و غیره استفاده می‌شود.

    پروفیل بسته HSS

    پروفیل‌های بسته HSS مقاومت بالایی در برابر خوردگی و حرارت هستند و در سطح مقطع مختلف، مربع، مستطیل و دایره تولید می‌شوند. این نوع پروفیل‌ها در واحدهای مسکونی، مراکز خرید و پل‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    پروفیل باز

    نوع دیگر پروفیل‌ها از نظر شکل ظاهری، پروفیل‌های باز هستند که دلیل نامگذاری آن‌ها نیز، گستردگی در قسمت دهانه یعنی دو لبه آن‌ها است. پروفیل‌های باز از مقاومت بالایی برخوردار هستند و وزن قیمت پایینی دارند. پروفیل‌های باز، پروفیل‌های ساختمانی کاربردی هستند که برخی از آن‌ها باز عبارتنداز، پروفیل کلاهی، پروفیل‌ فرانسوی، پروفیل‌ z، سپری، تیر‌آهن، نبشی، میلگرد، ناودان و تسمه که در ادامه به معرفی آن‌ها پرداخته‌ایم‌.

    پروفیل باز Z

    نوع دیگر پروفیل‌های باز، پروفیل z یا نیم رخ زد است که در سایز 16 تا 22 و طول 4، 6 و 7 متر تولید می‌شود. همچنین این پروفیل در ضخامت 2 و 2.5 تولید می‌شود و کاربرد اصلی آن در پوشش سقف‌های شیب‌دار و صنعت کشتی‌سازی است.

    پروفیل باز سپری

    پروفیل‌های سپری، T شکل هستند و داری قاعده و ارتفاع و اندازه‌های مختلف هستند‌. در ساخت اتصالات سازه‌های فولادی، ساخت در و پنجره، اسکلت سقف کاذب و سقف شیروانی از این نوع پروفیل‌ها استفاده می‌شود.

    پروفیل باز تیرآهن

    یکی دیگر از پروفیل‌های کاربردی ساختمانی، تیرآهن است که دو بال و یک جان ساخته شده و از آن در ساخت تیر و ستون استفاده می‌شود. نماد تیرآهن I است و سه نوع IPE، IPB و INP دارد.

    پروفیل باز نبشی

    پرکاربردترین پروفیل ساختمانی‌، پروفیل نبشی است که در دو نوع بال مساوی و بال نامساوی تولید می‌شود. نماد پروفیل نبشی L است و اعداد نوشته شده ب عد از آن، نشان دهنده پهنای بال و ضخامت آن است. نبشی انواع مختلفی دارد که قیمت آن‌ها با هم متفاوت است. برای مثال قیمت نبشی 4 با سایر انواع آن متفاوت است.

    پروفیل باز ناودانی

    پروفایل ناودانی به دو نوع C و U تقسیم شده که ناودانی C، دارای بال‌هایی موازی و ضخامتی مشابه هستند اما بال‌های ناودانی U حالتی مخروطی داشته و باهم موازی نیستند. پروفیل‌های ناودانی در تولید چهارچوب درب و پنجره استفاده می‌شوند و با استفاده از استیل، آلومینیوم یا فولاد تولید می‌شوند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=334641

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    ارز دیجیتال اپلیکیشن تاپ بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تایید چک تتر تسهیلات بانکی تپسی خدمات ثبت شرکت درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش سامانه صیاد ساپورت های تاسیسات سینی کابل فارکس فروش اختراع ثبت نشده قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هزینه ثبت اختراع هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال چک صیادی کسب و کار کوروش جم