• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
6

چرا باید فقط خبر خوب و امیدبخش بخوانیم؟

  • کد خبر : 329062
  • 30 مرداد 1402 - 18:07
چرا باید فقط خبر خوب و امیدبخش بخوانیم؟
خواندن خبر خوب و امیدبخش باعث تزریق حس شادی و نشاط شده و فرد را به خوشبینی و بهبود کیفیت زندگی ترغیب می کند.

فهرست محتوا

  • چرا باید خبر خوب و امیدبخش بخوانیم؟ به گزارش پایگاه خبری امیدرسان اگر شما هم از مشاهده اخبار منفی و ناامید کننده خسته شده اید و مایل نیستید عضوی از مخاطبان خبرهای بد باشید با ما در این مقاله همراه باشید تا بگوییم چرا باید خبر خوب و امیدبخش را پیگیری کرد.

    از پیگیری اخبار خودداری کنید

    در این مقاله ما به شما خواهیم گفت در مرحله اول به دنبال اخبار نباشید و به قول کتاب معروفی که عادل فردوسی پور ترجمه کرده است سعی کنید وقت خود را صرف کارهای بهتری به جز پیگیری اخبار کنید.

    اگر درگیر اخبار شوید ناخواسته درگیر خبرهای منفی و ناامیدکننده خواهید شد و این ناامیدی و افسردگی در آینده گریبان شما را خواهد گرفت.

    بدانید که راه حل جایگزین کردن خبر خوب و امیدبخش به جای خبر منفی و ناامید کننده است.

    پایگاه خبری امیدرسان

    در این مقاله به شما یک پایگاه خبری معرفی می کنیم که هدفش از راه اندازی انتشار خبر خوب و امیدبخش است. اخباری که با خواندن آنها حال دلتان بهتر خواهد شد و روحیه شاد و شادابی خواهید داشت.

    پایگاه خبری امیدرسان، مرجع خبر خوب و امیدبخش

    در عصر دیجیتال و فن آوری های نوین هستیم و اخبار و اطلاعات در لحظه و ثانیه در حال جابجایی هستند.

    در دورانی زندگی و زیست می کنیم که خاوسته و ناخواسته هزاران خبر و اطلاعات به ما تحمیل می شود. اگر تلویزیون را روشن کنیم اخبار در صدر تزریق اطلاعات است. اگر گوشی را باز کنیم با انبوهی از پیام رسان های مختلف مواجه می شویم که شده اند بنگاه خبرپراکنی و انتشار عکس و فیلم.

    اگرچه قبلا رادیو و ایمیل ها و روزنامه ها منبع ارسال اخبار و اتفاقات دور وبرمان بودند و این ویژگی را داشتند که به آنها بی محلی و کم محلی کنیم اما اکنون دوران تحمیل اطلاعات و تزریق اخبار بهروح و جانمان است.

    برای نسلی که دارد با این گوشی های جادویی خو می گیرد و دائم سر و کارمان با گوشی و تبلت و .. است مبارزه با این اخبار و اطلاعات غیر ممکن است. چاره ای نداریم که بخشی از این اخبار را دریافت کنیم و بخشی را هم مسکوت و به عبارتی بایگانی کنیم.

    اگر در گذشته باید روزنامه ای خریداری می شد یا ایمیلی باز می شد اکنون زندگی ما با پیام رسان های مختلف مثل اینستاگرام، توئیتر یا همان ایکس، واتساپ، تلگرام، آپارات، یوتیوب و ده ها نمونه مشابه دیگر امیخته شده است.

    توسط اخبار احاطه شده ایم

    حتی اگر هم دنبال اخبار و وقایع نباشید این اخبارها و مسائل روزمره هستند که به دنبال شما هستند. آنچنان که به قول مهندسان حوزه IT   این تکنولوژی است که ذائقه شما را شناسایی کرده  وبه شما تحمیل می کند که چه بخورید و چه بپوشید و چه چیزی را ببینید و چه خبری را مطالعه کنید.

    بنابراین فرار از دست اخبار و اطلاعات بسیار زیاد امری ناممکن و یا حداقل بسیار سخت و عجیب است. البته به شرطی که از فضای جامعه به دور باشید و گوشی تلفن همراه نداشته باشید.

    حتی گوشی‌های ساده هم با پیامک های تبلیغاتی و پیشنهادهای خبری ما را کلافه خواهند کرد. دسترسی به اینترنت و سیستم کامپیوتری نداشته باشید و ده ها مورد دیگر.

    البته فقط کافی است بخواهید که سری به بازار بزنید و یا سر کوچه خریدی اندک داشته باشید. باز هم از اخبار محلی و کوچه بازاری و تحلیل های سیاسی رانندگان در امان نخواهید بود.

    خبر خوب و امیدبخش

    پایگاه خبری امیدرسان

    همه اینها را گفتیم که بدانیم عصر کنونی عصر ارتباطات و عصر تبادل اخبار است. ناگریز هستیم با این مسئله کنار بیاییم و بپذیریم که باید بخشی از این فرآیند انتشار و دریافت اخبار باشیم. اگر بخواهیم مقاومت کنیم شکست حتمی است.

    راه حل چیست؟ راه حل این است که در مقابل این پدیده تحمیلی عصر کنونی صبور باشیم و خواننده اخبار باشیم.

    اثرات خواندن خبر خوب و امیدبخش در زندگی شخصی

    همانطور که احتمالا خوانده و یا شنیده اید و بر اساس تحقیقات و آزمایش های متعددی که انجام شده است این اخبار و اتفاقاتی که به سمع و نظر ما می رسد چه بخواهیم و چه نخواهیم بر روح و ذهن و جسم ما اثرگذار است.

    این موضوع به حدی جدی و البته خطرناک است که محققان و دانشمندان هشدارهای زیادی داده اند که آنچه از پیرامون خود دریافت می کنیم حتما در وجود ما نهادینه خواهد شد. یعنی اگر شما دائما اخبار گل و گیاه را دنبال کنید درآینده حتما چند گل و گیاه در خانه خود خواهید داشت. به این موضوع در بین فعالان این عرصه مسئله قانون جذب گفته می شود.

    آخرین وضعیت پرونده ابربدهکار بانکی رسول دانیال زاده

    بر اساس نظریه طرفداران قانون جذب همه آنچه که در ذهن انسان می گذرد حتما برای او اتفاق خواهد افتاد. یعنی اگر شما دائما به فکر گوشی جدید فلان مارک باشید حتما به آن دست خواهید یافت. البته این قانون جذب شرایط و قوانینی دارد که باید برای رسیدن به هدف خود به آن پایبند باشید.

    در هر حال موضوع فعلی مقاله ما از این جهت مهم است که متاسفانه حجم بسیار زیادی از اخباری که ما را در گیر خودش می کند اخبار منفی و ناامید کننده است.

    خبر منفی یعنی اخباری که حال دل ما را خوب نمی کند و نه تنها لبخندی به لب ما نمی نشاند بلکه یک غم و حزن در ته دلمان می نشیند. اخبارهای مختلف در حوزه گرانی ها و تورم و معیشت، اخبار قتل، تجاوز، سرقت، همه حال ما را بد خواهند کرد.

    از اخبار منفی فرار کنید

    در سالیان اخیر انتشار اخبار ناراحت کننده از قبیل انواع قتلها، تجاوزها، سرقت ها، اختلاسها، گرانی ها، تورم و … باعث شده است میل و رغبت جامعه ناخودآگاه به سمت این قبیل اخبار سوق پیدا کند.

    رسانه ای که همیشه اخبار پر کلیکش و یک صفحه از روزنامه اش درباره حوادث و جرائم باشد طبیعتا ذائقه جامعه را به سمت این قبیل اخبار می کشاند.

    این اخبار مسموم می‌تواند به طور غیرمستقیم و تدریجی باعث بی تفاوتی جامعه نسبت به زشتی ها شود. علاوه بر این انتشار اخبار تلخ موجب کاهش احساس امنیت در بین مردم می شود.

    خبر خوب و امیدبخش

    پایگاه خبری امیدرسان

    اگر اهل اینستاگردی و وب گردی باشید حتما تجربه دیدن فیم های کوتاه از بدخلاقی ها را دیده اید.

    مضرات خواندن اخبار منفی و ناامید کننده

    فقط کافیست به یه یک کلیپ ناراحت کننده که اخیرا دیده اید فکر کنید. متوجه میشوید که چقدر عصبی، ناراحت و خشمگین شده اید. سر درد، پرخاشگری، توهین، تپش قلب، ناامیدی همه از عوارض طبیعی دیدن اخبار و کلیپ های بد و منفی است.

    بنابراین خلاصه مطلب تا این جا این است که تا جایی که می توانید از در معرض اخبار قرار گرفتن جلوگیری کنید اما چون این موضوع تقریبا غیرممکن است پس سعی کنید از اخبار منفی و ناامید کننده نه تنها دوری کرده بلکه از اخبار منفی فرار کنید.

    حال که متوجه شدیم که گریزی از اخبار نیست و اخبار منفی هم مانند سم در روح و ذهن ما اثر می‌کند پس راه حل چیست. بهترین راه حل جایگزینی اخبار خوب و امیدبخش به جای اخبار منفی و ناامیدکننده است.

    راه حل و پیشنهاد ما این است که در روز حداقل یک یا دو خبر خوب بخوانید و اگر این خبر در ابتدای صبح و آغاز فعالیت روزانه باشد بسیار بهتر است. چرا که به قول معروف روز شما را خواهد ساخت.

    فوائد مطالعه خبر خوب و امیدبخش

    پیگیری خبر خوب و امیدبخش فوائد و مزایای مختلفی دارد که مهمترین آن در امان ماندن از هزاران عارضه خبر منفی است. در ادامه به برخی از فوائد خبر خوب و امیدبخش اشاره می کنیم:

    افزایش دانش

    اطلاع‌رسانی

    توسعه مهارت‌های ارتباطی

    آگاهی سیاسی

    بهترین مرجع خبر خوب و امیدبخش

    راهکار نهایی ما به شما این است که به دنبال جایگزینی اخبار خوب و امیدبخش باشیم. اگرچه رسانه‌های تخصصی در این حوزه کم هستند.

    اما رسانه‌هایی همچون پایگاه خبری امیدرسان با محوریت انتشار خبر خوب و امیدبخش پا به عرصه رسانه ای گذاشته که در این پایگاه خبری سعی بر این است که خبر خوب و امیدبخش و اخبار خوشحال کننده بیش از پیش مورد توجه و انتشار قرار گیرد.

    خبر خوب و امیدبخش

    پایگاه خبری امیدرسان

    این پایگاه خبری می خواهد با انتشار اخبار خوب، شیرین، امیدبخش و… فضای نشاط و امید را به جامعه تزریق کند. هدف و مخاطبین اصلی این وبسایت تمامی مردم و سپس رسانه ها هستند.

    پایگاه خبری امیدرسان، مرجع خبر خوب و امیدبخش

    در این وبسایت اخبار خوب کشور منعکس می‌شود. خبری که در عین صداقت داشتن به مردم می‌گوید که هنوز اتفاقات خوب در حال رخ دادن است. اخباری که به مردم ثابت کند همه کشور قتل و تجاوز، گرانی، تورم، دروغ و … نیست. متاسفانه مردم ما مدتها است خبری مثل خبر فداکاری ریزعلی خواجوی را نشنیده اند. البته اتفاقات خوب این چنینی زیاد رخ داده است اما به درستی و کافی منعکس نشده اند.

    چون اخبار بد و تلخ جامعه را فراگرفته است. چون مادران ما از این که فرزندشان کمی دیر به منزل برگردند در هراس هستند.

    امیدرسان، رسانه امیدبخش

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=329062

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    ارز دیجیتال اپلیکیشن تاپ بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تایید چک تتر تسهیلات بانکی تپسی خدمات ثبت شرکت درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش سامانه صیاد ساپورت های تاسیسات سینی کابل فارکس فروش اختراع ثبت نشده قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هزینه ثبت اختراع هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال چک صیادی کسب و کار کوروش جم