• امروز : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
6

پروژه ترون (TRON) و اجرایی شدن اینترنت غیرمتمرکز

  • کد خبر : 254704
  • 22 مهر 1400 - 11:50
پروژه ترون (TRON) و اجرایی شدن اینترنت غیرمتمرکز

فهرست محتوا برای انجام کلیه فعالیت‌ها در بستر اینترنت، اعم از  تماشای فیلم، پرداخت اینترنتی، معاملات و وب گردی به احتمال زیاد به یک سیستم عامل مثل ویندوز احتیاج دارید. این وابستگی به سیستم عامل در کنار مزیت‌های فراوان، دارای چند نکته منفی مثل نداشتن حریم خصوصی است. در چنین شرایطی امکان دستکاری و سانسور […]

فهرست محتوا

  • برای انجام کلیه فعالیت‌ها در بستر اینترنت، اعم از  تماشای فیلم، پرداخت اینترنتی، معاملات و وب گردی به احتمال زیاد به یک سیستم عامل مثل ویندوز احتیاج دارید. این وابستگی به سیستم عامل در کنار مزیت‌های فراوان، دارای چند نکته منفی مثل نداشتن حریم خصوصی است. در چنین شرایطی امکان دستکاری و سانسور اطلاعات وجود دارد. یکی از پروژه‌های رمز ارزی که در بستر بلاک چین شکل گرفته است، پروژه ارز دیجیتال ترون TRON می‌باشد که در صورت موفقیت می‌تواند این مشکل فضای اینترنت را حل کند.

    ترون (TRON) چیست؟

    پروژه ترون توسط جاستین سان (Justin Sun) که یک طرفدار ویژه تکنولوژی است، در سال 2017 توسط یک موسسه‌ غیر انتفاعی سنگاپوری ایجاد شد. عرضه اولیه کوین ترون در ابتدای فعالیت در مجموع 70 میلیون دلار جمع آوری کرد و بعد از آن توانست شبکه اصلی خود را در ژوئن سال 2018 راه اندازی کند. برای درک بهتر اهداف پروژه ترون ابتدا لازم است تا با مفهوم اینترنت غیرمتمرکز آشنا شوید.  اینترنت غیر متمرکز با اینترنتی که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنیم تفاوت‌های بسیاری دارد و در صورت اجرایی شدن دیگر نیازی به شرکت‌‌های هاستینگ وجود نخواهد داشت؛ زیرا اینترنت به صورت غیرمتمرکز و  توسط کاربران سراسر دنیا اجرا می‌گردد.

    درواقع هدف اصلی شکل گیری پروژه TRON در بستر بلاک چین، این است که به تمرکززدایی و دموکراتیزه کردن صنعت توزیع محتوا در بستر اینترنت کمک کند. پروژه ترون به عنوان یک بلاک چین که از قراردادهای هوشمند پشتیبانی می‌کند، به توسعه دهندگان اجازه خواهد داد تا برنامه های غیرمتمرکز (DApps) بسازند و به کار گیرند که تقریبا برای هر هدفی طراحی می‌شوند. در نظر داشته باشید که افراد زیادی در حال حاضر و در موقعیت‌های مختلف با توزیع آزاد محتوا از طریق اینترنت مخالف هستند و پروژه ترون با اجرایی کردن این ایده با مخالفت‌های زیادی رو به رو خواهد شد.

    ارز دیجیتال ترون چگونه کار می‌کند؟

    ترون از بسیار از جهات شبیه پروژه EOS است، به این صورت که کاربران این شبکه برای انجام معاملات خود با قردادهای هوشمند به منابعی نیاز دارند. این منابع در پروژه ارز دیجیتال ترون به چهار نوع پهنای باند، CPU، ذخیره سازی و RAM تقسیم می‌شوند. کاربران برای به دست آوردن پهنای باند و انرژی، باید توکن‌های TRX خود را به صورت موقت قفل کنند. زمانی که یک کاربر شبکه ترون معامله‌ای معمولی انجام می‌دهد، پهنای باند شبکه مصرف می‌شود. از طرفی معاملات در بستر قراردادهای هوشمند نیز به انرژی نیاز دارند. این انرژی و پهنای باند مصرف شده در یک دوره 24 ساعته مجدد به شبکه بر می‌گردد.

    پروژه ترون (TRON) و اجرایی شدن اینترنت غیرمتمرکز

    ترون مانند بسیاری از سیستم عامل های دیگر که از قرارداد هوشمند پشتیبانی می‌کنند، ماشین مجازی خود را دارد که با عنوان ماشین مجازی TRON (TVM) شناخته می‌شود. TVM اساساً سیستم عاملی است که برای اجرای قراردادهای هوشمند در یک محیط امن و غیر متمرکز اما قابل اعتماد استفاده می‌شود. ترون TRON از مکانیزم اثبات سهام (DPoS) برای تایید تراکنش‌ها و ثبت آن‌ها در بلوک‌های بلاک چین استفاده می‌کند.

    چه عواملی باعث منحصر به فرد شدن پروژه ترون می‌شود؟

    ترون (TRON) برای به‌وجود آوردن اینترنت غیر متمرکز ساخته شده است، یعنی فضایی که در آن افراد می‌توانند بدون محدودیت جغرافیایی، سانسور یا هرگونه محدودیت دیگری به محتوا دسترسی داشته باشند. همچنین ترون دارای تعدادی ویژگی دیگر است که به دستیابی به این هدف کمک می‌کنند، از جمله:

    لایه ذخیره سازی

    برای امکان‌پذیر بودن تنوع داده‌ها، در طراحی لایه‌های ذخیره، نظریۀ دیتابیس مورد توجه قرار گرفته است. هدف این لایه برنامه ریزی است که در پایین سطح ساختار قرار دارد. این بخش برای محافظت از شبکه است و اطلاعات مختلف را محافظت و ذخیره می‌کند.

    لایه مرکزی

    لایه مرکزی دومین لایه شبکه است و با عنوان هسته شناخته می‌شود. مدیریت هسته، هدف اصلی وجود این لایه در ترون می‎‌باشد.

    لایه برنامه در ترون

    این لایه که با هدف غیرمتمرکز بودن و همچنین شخصی سازی کیف پول کابران ساخته شده است، در سطحی‌ترین موقعیت قرار دارد. به سبب وجود این لایه، توسعه دهندگان برنامه‌ها توانایی به تولید رساندن بسیاری از اپ‌ها را دارند.

    استیک کردن  ترون به چه صورت است؟

    یکی از پرطرفدارترین ویژگی های رمز ارز ترون، قابلیت استیکینگ آن می‌باشد. به این صورت که با استفاده از کیف پول های معتبر مثل تراست ولت کاربران میتوانند دارایی ترون خود را استیک کنند و بابت این کار سود دریافت می‌کنند. از آنجایی که قیمت ترون پایین و در زمان نگارش این مقاله برابر ۰.۰۹۴۲دلار است. افراد زیادی قادر خواهند بود که این رمز ارز را در تعداد بالا خریداری کرده و با استیک کردن آن به کسب درآمد بپردازند. برای شروع این کار پیشنهاد میکنیم حتما اموزش استیک کردن در تراست ولت را بیاموزید.

    پروژه ترون (TRON) و اجرایی شدن اینترنت غیرمتمرکز

    آینده ارز دیجیتال ترون

    طبق گزارشات به دست آمده و به نقل از وبسایت خبری و تحلیلی ارز تودی، شرکت ترون اعلام کرده است که ارز دیجیتال این شبکه تا پایان سال 2021 تورمی نخواهد داشت. اما از ابتدای سال 2022 هر سال درصد ناچیزی تورم به شبکه اضافه می‌گردد. ارز دیجیتال ترون در ابتدا قبل از اینکه بر روی بلاکچین اختصاصی خودش پیاده سازی شود، بر روی بلاک چین اتریوم پیاده سازی شد اما جالب است بدانید افراد مشهوری زیادی در صنعت کریپتوکارنسی از جمله ویتالیک بوترین که به عنوان خالق اتریوم شناخته می‌شود. نسبت به پروژه ترون انتقادات شدیدی زیادی دارد و معتقد است که این پروژه چیزی جز انحصار طلبی برای ارائه ندارد. اما به طور کلی می توان گفت ارز دیجیتال ترون به دلیل پتانسیل های زیادی که دارد، می‌تواند آینده خوبی در پیش داشته باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=254704

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم