×
  • بانک ملی

    گندم؛خرید تضمینی 1.7میلیون تن

  • کد نوشته: 934
  • ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
  • 2048 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری پول بانک،از 45 روز پیش که خرید تضمینی گندم در کشور شروع شد  نزدیک به 1 میلیون و 688 هزار تن خریداری شده است که این خرید تضمینی تا امروز از 9 استان شروع شده است معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: تا امروز که خرید تضمینی گندم در ۹ استان؛ خوزستان، کرمان، […]

    گندم؛خرید تضمینی 1.7میلیون تن

    به گزارش پایگاه خبری پول بانک،از 45 روز پیش که خرید تضمینی گندم در کشور شروع شد  نزدیک به 1 میلیون و 688 هزار تن خریداری شده است که این خرید تضمینی تا امروز از 9 استان شروع شده است

    معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: تا امروز که خرید تضمینی گندم در ۹ استان؛ خوزستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و خراسان جنوبی عملیاتی و آغاز شده، مراکز خرید استان خوزستان با تحویل گرفتن بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان منطقه، رکوردار خرید در کشور هستند.

    وی اعلام کرد: استان‌های کرمان با ۱۳۲ هزار تن، فارس ۱۳۲ هزار تن و ایلام با ۱۲۰ هزار تن در رتبه‌های بعدی خرید گندم کشور قرار دارند.

    مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص چگونگی روند خرید دانه کلزا نیز اظهار کرد:  میزان خرید این دانه روغنی که همزمان با خرید تضمینی گندم در کشور شروع شده بود، تا امروز به بیش از ۳۰ هزار تن افزایش یافته است .

    سیف با اشاره به اینکه خرید دانه‌های کلزا نیز در حال حاضر در ۹ استان آغاز شده و جریان دارد، خاطر نشان کرد: در زمینه خرید کلزا هم استان خوزستان با خرید ۱۷ هزار و ۸۶۵ تن پیشتاز است و استانهای ایلام ۵۸۰۰ تن، فارس ۴۲۰۰ تن و کرمان ۱۲۳۰ تن در رده‌های بعدی قرار دارند.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی امسال گندم معمولی با نرخ پایه مصوب ۱۳۰۰ تومان و گندم دروم با نرخ ۱۳۳۰ تومان و دانه روغنی کلزا نیز با قیمت ۲۷۸۳ تومان در سراسر کشور از کشاورزان خریداری می‌شوند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *