گزارش تصویری نشست خبری اولین دوره اعطای جایزه نوآوری اجتماعی (جانا)
برگزیدگان نهایی اولین دوره اعطای جایزه نوآوری اجتماعی (جانا)، روز شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در تالار وحدت معرفی می شوند.
پول بانک: نشست خبری اولین دوره اعطای جایزه نوآوری اجتماعی (جانا)، صبح امروز چهارشنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر مصطفی زمانیان دبیر شورای مشورتی و سیاستگذاری جانا، دکتر محمدمهدی جعفری دبیر کل جانا و مدیرعامل بنیاد تعالی اجتماعی زندگی، دکتر محمد رسولی دبیر اجرایی جانا و مدیرعامل خانه خلاق و نوآوری دال و جمعی از خبرنگاران حوزه دانش و فناوری، در سالن جلسات ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری برگزار شد.

مصطفی زمانیان دبیر شورای سیاستگذاری جانا
مصطفی زمانیان، دبیر شورای سیاستگذاری جانا، در این نشست خبری گفت: صندوقهای متنوعی در کشور که کاملا مردم نهاد در کشور تشکیل شده، الگوی مشارکت است؛ اما نمیتوانیم عرضه کنیم؛ زیرا در موضوع نمادسازی در کشور کم کار کردیم.

محمدمهدی جعفری دبیرکل جانا
محمدمهدی جعفری دبیرکل جانا، در این نشست خبری گفت: افرادی نوآور اجتماعی هستند که نسبت به حل مسائل اجتماعی با توان نوآوری تلاش در حل مشکل کردهاند. ما از اثربخشان و فعالان اجتماعی اگر بخواهیم نام ببریم بیش از ده نفر نیستند.

محمد رسولی دبیر اجرایی جانا
محمد رسولی، دبیر اجرایی جانا، در این نشست خبری، گزارشی از عملکرد جانا داد و گفت: فعالیت جانا از سال ۱۴۰۰ شروع شد. بعد از پژوهش یکساله تلاش بر این بود که زیستبوم نوآوری را همراه کند و منجر به این شد که در اردیبهشت اولین جلسه برگزار شد.

بنا به این گزارش، در پایان نشست خبری، خبرنگاران با طرح پرسشهایی با دبیران این رویداد به گفتوگو پرداختند.

گفتنی است، برگزیدگان نهایی اولین دوره اعطای جایزه نوآوری اجتماعی (جانا)، روز شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در تالار وحدت معرفی شده و از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد.
عکس و خبر: کوروش جم

تصاویر نشست خبری


















دیدگاهتان را بنویسید