×
  • بانک ملی

    وام مسکن بدون بهره به این افراد اعطا می‌شود

  • کد نوشته: 380367
  • ۲۹ دی ۱۴۰۴
  • 70 بازدید
  • ۰
  • فرصت طلایی! وام مسکن بدون بهره به این افراد حبیب‌الله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، از پرداخت ۶۰ همت وام بدون بهره برای خانه‌دار کردن دهک‌های ۱ تا ۴ خبر داد. بر اساس این طرح، ۴۲ همت از محل بودجه دولت و ۶۰ همت از مولدسازی دارایی‌های وزارت راه و شهرسازی […]

    وام مسکن بدون بهره به این افراد اعطا می‌شود

    فرصت طلایی! وام مسکن بدون بهره به این افراد

    حبیب‌الله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، از پرداخت ۶۰ همت وام بدون بهره برای خانه‌دار کردن دهک‌های ۱ تا ۴ خبر داد. بر اساس این طرح، ۴۲ همت از محل بودجه دولت و ۶۰ همت از مولدسازی دارایی‌های وزارت راه و شهرسازی در قالب تسهیلات بدون سود پرداخت می‌شود. همچنین ۳۶.۵ همت نیز از سوی نهاد‌های حمایتی و خیرین به طرح‌های حمایتی مسکن وارد می‌شود.

    اهمیت مسکن به عنوان یک خدمت پایه

    طاهرخانی در این خصوص گفت: بر اساس اصل ۳۱ قانون اساسی، تامین مسکن یکی از تکالیف اساسی دولت است، به‌ویژه برای نیازمندان. مسکن یک خدمت پایه‌ای و ضروری است که دولت باید در راستای تامین آن فعالیت کند.

    وی افزود: در منطق حکمرانی و مدیریت اقتصادی، دولت‌ها زمانی وارد موضوع مسکن می‌شوند که دسترسی به مسکن برای افراد دچار مشکل شود.

    وضعیت مالکیت مسکن در روستاها و شهرها

    معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در روستاها، ۹۰ درصد مردم صاحب خانه ملکی هستند، اما این شاخص در شهرها به ۶۹ درصد می‌رسد. بنابراین، مساله اصلی در کلان‌شهرها و شهرهای بزرگ است که قیمت مسکن بسیار بالا است.

    توجه به کم‌درآمدها در طرح‌های ملی مسکن

    وی اضافه کرد: دهک‌های ۱ تا ۴ به دلیل عدم توانایی در تامین آورده، گاهی از طرح‌های مسکن انصراف می‌دهند یا امتیاز خود را می‌فروشند. با توجه به این مشکل، دولت تصمیم گرفته است با تجمیع منابع به این قشر کمک کند.

    جزئیات اعتبارات و طرح‌های حمایتی

    طاهرخانی توضیح داد: حدود ۳۱۵ هزار نفر از دهک‌های ۱ تا ۴ در طرح‌های حمایتی مسکن متقاضی هستند. برای کمک به این قشر، ۶ همت از محل بودجه دولت منظور شده است. همچنین، منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی نیز وارد این طرح شده‌اند.

    وی ادامه داد: نهاد‌های حمایتی نیز ۳.۵ همت به طرح‌های مسکن وارد کرده‌اند. هدف این طرح این است که تا سال ۱۴۰۷، ۴۰۰ هزار نفر را خانه‌دار کنیم.

    نحوه تخصیص اعتبارات

    بر اساس این طرح:

    ۴۲ همت
    از محل
    بودجه دولت

    ۶۰ همت
    از
    مولدسازی دارایی‌های وزارت راه و شهرسازی

    ۳۶.۵ همت
    از
    نهاد‌های حمایتی و خیرین

    در قالب تسهیلات بدون سود پرداخت می‌شود. کل اعتبار تخصیصی برای این طرح به ۱۳۸.۵ همت می‌رسد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *