• امروز : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
7

مهندس یکه زارع در گردهمایی بزرگ قطعه‌ سازان کشور: صنعت خودروسازی محرک سایر صنایع است/ راه نجات اقتصاد کشور تولید و صادرات می باشد

  • کد خبر : 22197
  • 20 فروردین 1398 - 22:34
مهندس یکه زارع در گردهمایی بزرگ قطعه‌ سازان کشور: صنعت خودروسازی محرک سایر صنایع است/ راه نجات اقتصاد کشور تولید و صادرات می باشد

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در کمتر کشوری در دنیا واردات خودرو بدون تعرفه است. بسیاری از کشورها برای حمایت از صنعت داخلی خود تعرفه های بالاتر از ۱۰۰ درصد را در نظر می گیرند.

  • مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در کمتر کشوری در دنیا واردات خودرو بدون تعرفه است. بسیاری از کشورها برای حمایت از صنعت داخلی خود تعرفه های بالاتر از ۱۰۰ درصد را در نظر می گیرند.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی پول بانک٬ گردهمایی بزرگ قطعه ‌سازان کشور٬ به همت انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودروی کشور٬ بعد از ظهر روز سه‌ شنبه ۲۰فروردین‌ ماه ٬۹۸ با حضور دکتر رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، در هتل المپیک تهران برگزار گردید.

    مهندس هاشم یکه زارع، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو

     مهندس هاشم یکه زارع، در این گردهمایی گفت: اگر صنعت خودرو تعطیل شود سالانه دولت باید 15 هزار میلیارد تومان بیمه بیکاری هزینه کند؛ اما اختصاص نیمی از این مبلغ  به صورت وام برای حفظ این صنعت کافی است.

    وی صنعت خودروسازی را محرک سایر صنایع خواند و ضمن انتقاد از طرح موضوع کاهش یا حذف تعرفه واردات گفت: در کمتر کشوری در دنیا واردات خودرو بدون تعرفه است. بسیاری از کشورها برای حمایت از صنعت داخلی خود تعرفه های بالاتر از ۱۰۰ درصد را در نظر می گیرند.

    مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: دولت آمریکا تولید کشور را نشانه رفته بود و بر همین اساس تحریم های این حوزه را قبل از سایر بخش ها اعمال کرد.

    مهندس یکه زارع، از تحریم‌های داخلی انتقاد کرد و گفت: زمان اجرای تحریم‌های آمریکا ۱۵ مرداد ماه بود؛ اما برخی ها از اردیبهشت ماه سال گذشته به استقبال تحریم رفتند. با اینکه شرایط بعد از تحریم توسط خودروساز و قطعه‌ساز پیش‌بینی شده و بسیاری از مواد اولیه و قطعات مورد نیاز خریداری شده بود به دلیل لغو بعضی از مصوبات و عدم تصویب مصوبه جدید کاهش تیراژ تولید خودرو را شاهد بودیم.

    وی با تاکید بر لزوم حمایت دولت از صنعت خودرو گفت: بعضی از کشورها در بحران مالی  و بحران خودرو سازی خود به خودروسازان 17 میلیارد دلار وام دادند.
    مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با بیان اینکه بودجه تحقیقاتی لازم از سوی صندوق توسعه ملی در اختیار خودروسازان و قطعه سازان قرار گیرد، گفت: سالانه در دنیا 114 میلیارد دلار صرف تحقیق و توسعه  در صنعت خودرو می شود که در ایران این رقم بسیار پایین است.

    مهندس یکه زارع، افزود: خطوط تولید قطعه سازان نیاز به بازسازی و تجهیز دارد که تحقق این امر نیازمند حمایت و سرمایه گذاری است تا امکان ورود به بازارهای صادراتی فراهم شود.

    وی تصریح کرد: عدم توجه به مقوله تحقیق و توسعه سبب می شود صرفا تولیدکننده باشیم، وقتی خودروساز خواهیم بود که پلتفرم اختصاصی طراحی و تولید کنیم.

    مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، درباره افزایش  قیمت محصولات خودرو سازان  گفت: از سال 92 تا 97 مجموعا ۱۶ درصد اجازه افزایش قیمت به خودروسازان داده شد درحالی که قیمت ارکان و نهاده های تولید افزایش چند برابری را تجربه کرده است.

    مهندس یکه زارع، در پایان سخنان خود، راه نجات اقتصاد کشور را تولید و صادرات خواند و اظهار داشت: با همت و اراده موجود در قطعه سازی و خودروسازی و با حمایت های وزارت صنعت، معدن و تجارت  و سایر سازمان ها  و ارگان های ذیربط می توانیم در این مسیر موفق باشیم.

    بنا به این گزارش٬ در این گردهمایی مدیران عامل خودروسازان کشور و معاونین وزارت صمت و تعدادی از نمایندگان مجلس حضور داشتند.

    تبیین چالش‌ها و فرصت‌های قطعه‌ سازی و خودروسازی به منظور ایجاد همسویی میان قطعه ‌سازان، خودروسازان، وزارت صنعت و تمامی نهادها و سازمان‌های قانون‌ گذاری و اجرایی کشور٬ جهت رفع موانع تولید قطعه و خودرو در کشور٬ از جمله اهداف و محورهای این همایش بود.

    گفتنی است٬ این گردهمایی٬ پیرو نامگذاری سال ۹۸ با عنوان سال «رونق تولید» توسط مقام معظم رهبری برگزار شد.

    خبرنگار: کوروش جم

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=22197

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم