×
  • بانک ملی

    منش و رفتار سردار سلیمانی الگویی برای ما در جنگ اقتصادی است

  • کد نوشته: 46636
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸
  • 614 بازدید
  • ۰
  • وزیر صمت گفت: روحیات، منش و رفتار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی الگو و شاخصی برای ما در جنگ اقتصادی است. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری پول بانک، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فقط در عرصه نظامی الگو نیستند بلکه روحیات، منش و رفتار ایشان، الگو و شاخصی برای همه ما در سایر عرصه‌های خدمتی مانند جنگ اقتصادی است.
    رضا رحمانی با بیان اینکه باید از خصوصیات شهید سلیمانی درس بگیریم و راه ایشان را ادامه دهیم افزود: ایشان با شجاعت مثال زدنی در همه صحنه‌ها حضور داشت بنابراین باید اقدامات ایشان جمع آوری و مستند شود، زیرا سرمایه و گنجینه ارزشمندی برای نسل‌های آینده خواهد بود.
    وی اضافه کرد: اثر شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی نه تنها در حال حاضر بلکه در تاریخ ماندگار و به الگویی برای جوانان نسل حاضر و نسل‌های آینده تبدیل خواهد شد.
    رحمانی گفت: کار مدیریتی، فرماندهی، منش، رفتار و صحبت‌های سردار سلیمانی را که در این 41 سال گذشته بررسی کنیم خواهیم دید که ایشان به عنوان یک بسیجی و پاسدار واقعی و به عنوان یک مدیر اسلامی نمونه و واقعی عمل می‌کردند و مصداق عملی همه اصولی را که خوا..

    وزیر صمت گفت: روحیات، منش و رفتار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی الگو و شاخصی برای ما در جنگ اقتصادی است.

    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری پول بانک، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فقط در عرصه نظامی الگو نیستند بلکه روحیات، منش و رفتار ایشان، الگو و شاخصی برای همه ما در سایر عرصه‌های خدمتی مانند جنگ اقتصادی است.

    رضا رحمانی با بیان اینکه باید از خصوصیات شهید سلیمانی درس بگیریم و راه ایشان را ادامه دهیم افزود: ایشان با شجاعت مثال زدنی در همه صحنه‌ها حضور داشت بنابراین باید اقدامات ایشان جمع آوری و مستند شود، زیرا سرمایه و گنجینه ارزشمندی برای نسل‌های آینده خواهد بود.

    وی اضافه کرد: اثر شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی نه تنها در حال حاضر بلکه در تاریخ ماندگار و به الگویی برای جوانان نسل حاضر و نسل‌های آینده تبدیل خواهد شد.

    رحمانی گفت: کار مدیریتی، فرماندهی، منش، رفتار و صحبت‌های سردار سلیمانی را که در این 41 سال گذشته بررسی کنیم خواهیم دید که ایشان به عنوان یک بسیجی و پاسدار واقعی و به عنوان یک مدیر اسلامی نمونه و واقعی عمل می‌کردند و مصداق عملی همه اصولی را که خواندیم و شنیدیم در شخصیت ایشان ظهور و بروز داشت.

    وی افزود: شهید سلیمانی در این دوره مصداق کامل اطاعت پذیری از ولایت بودند و در حالی که هیچ ادعا و منتی نداشتند خود را فدای مردم، کشور و آرمان‌ها کردند و از اینکه در صحنه‌ها و خطوط مقدم جبهه‌ها با از جان گذشتگی، فداکاری کنند هیچ واهمه‌ای نداشتند.

    وزیر صنعت گفت: بی شک اگر این گونه ترور‌ها و شهید کردن سردار‌ها می‌توانست در روند کار انقلاب و کشور خلل ایجاد کند تا حالا نباید به این جا می‌رسیدیم.

    رحمانی افزود: هر چند از دست دادن این شهید بزرگوار یک ضایعه است، اما رهروان خط، فکر، روش و منش ایشان بیشتر خواهد شد.

    انتهای پیام/

    لینک منبع

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *