×
  • بانک ملی

    مرغک به دنبال ثبات در بازار تخم مرغ

  • کد نوشته: 326200
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
  • 410 بازدید
  • ۰
  • مدیرعامل شرکت مرغک از برنامه ریزی و اقدام بر اساس دو دغدغه ثبات بخشی به بازار و پایدارسازی تولید تخم مرغ خبر داد.

    مرغک به دنبال ثبات در بازار تخم مرغ
    پول بانک: مدیرعامل شرکت مرغک از برنامه ریزی و اقدام بر اساس دو دغدغه ثبات بخشی به بازار و پایدارسازی تولید تخم مرغ خبر داد.

    مرغک به دنبال ثبات در بازار تخم مرغ

    به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، دکتر کامران طهماسبی با توجه به وابستگی بازار تخم مرغ به واردات جوجه یک روزه اجداد تخم گذار، به توفیق در واردات گله ۸۰۰۰ قطعه جوجه اجداد تخم گذار اشاره کرد و افزود: از اهم پیامد‌های این اقدام پیچیده و حساس می‌توان به حفظ ذخایر ژنتیکی مرغ تخم گذار اشاره داشت که چتر امنیت غذایی را در حوزه این کالای اساسی تا یکسال بر سر بازار می‌گستراند.

    مدیرعامل شرکت مرغک در ادامه تشریح کرد: بصورت طبیعی از این گله ۸۰۰۰ قطعه ای، ۲۰ میلیون قطعه جوجه مرغ تخم گذار تولید می‌شود که این امر می‌تواند در صورت تامین نهاده مورد نیاز به قیمت تخم مرغ در بازار، ثبات بخشد.

    انتشار خبر: کوروش جم

     

    نویسنده: کوروش جم
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *