×
  • بانک ملی

    مدیر تازه مسئول توزیع برنج در کشور معرفی شد

  • کد نوشته: 373503
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۴
  • 104 بازدید
  • ۰
  • وزیر دادگستری اعلام کرده که برنج‌های وارداتی که با ارز دولتی (ترجیحی) خریداری می‌شوند، به دلیل دخالت دلالان و نظارت ضعیف، به دست مصرف‌کننده نهایی نمی‌رسند. این وضعیت باعث شده تا قیمت برنج‌های خارجی در بازار به شکل غیرمنطقی افزایش یابد. برای مثال، قیمت برنج پاکستانی که به دلیل کیفیت بالا بسیار پرطرفدار است، به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان رسیده بود که تقریباً دو برابر قیمت وارداتی آن است.
    مدیر تازه مسئول توزیع برنج در کشور معرفی شد

    معرفی مسئول تازه برای ساماندهی توزیع برنج در ایران

    وزیر دادگستری اعلام کرده که برنج‌های وارداتی که با ارز دولتی (ترجیحی) خریداری می‌شوند، به دلیل دخالت دلالان و نظارت ضعیف، به دست مصرف‌کننده نهایی نمی‌رسند. این وضعیت باعث شده تا قیمت برنج‌های خارجی در بازار به شکل غیرمنطقی افزایش یابد. برای مثال، قیمت برنج پاکستانی که به دلیل کیفیت بالا بسیار پرطرفدار است، به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان رسیده بود که تقریباً دو برابر قیمت وارداتی آن است.

    راهکار جدید دولت: توزیع مستقیم

    برای حل این مشکل، دولت قصد دارد مسئولیت توزیع برنج را از واردکنندگان بگیرد و به صورت مستقیم آن را به دست مردم برساند. بر اساس این طرح، شرکت بازرگانی دولتی ایران که یکی از زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی است، مسئول توزیع خواهد بود. این کار از طریق سامانه‌ای به نام “بازارگاه” انجام می‌شود. این سامانه پیش از این برای توزیع نهاده‌های دامی مورد استفاده قرار گرفته است و حالا قرار است برنج را نیز با قیمت مصوب و عادلانه به دست مردم برساند.

    با اجرای این طرح، انتظار می‌رود دخالت دلالان کاهش یابد و مردم بتوانند برنج مورد نیاز خود را با قیمت مناسب‌تری تهیه کنند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *