×
  • بانک ملی

    سقوط 6.5 درصدی بورس عربستان با آغاز جنگ قیمت نفت توسط ریاض

  • کد نوشته: 87312
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
  • 543 بازدید
  • ۰
  • در پی اقدام عربستان برای آغاز جنگ قیمت با روسیه در بازار نفت، ارزش سهام آرامکو به کمتر از عرضه اولیه آن رسید و بورس عربستان ۶.۵ درصد سقوط کرد. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری پول بانک به نقل از بلومبرگ، با شکست مذاکرات تولیدکنندگان نفت در وین و آغاز یک جنگ قیمت که ارزش نفت را بیش از این پایین می‌آورد، بازارسهام در خاورمیانه سقوط کرد.
    ارزش سهام آرامکوی عربستان برای اولین بار به کمتر از عرضه اولیه آن در بورس رسید. سهام این شرکت 3.9 درصد در ریاض سقوط کرد و 31.7 ریال عربستان معامله شد یعنی کمتر از 32 ریالی که در عرضه اولیه آن در ماه دسامبر فروخته شده بود. شاخص بازار بورس اوراق بهادار عربستان، تداول، 6.5 درصد پایین آمده است.
    عربستان جنگ قیمت با روسیه در بازار نفت را آغاز کرد شاخص‌های اصلی سهام در دبی، ابوظبی و کویت بین 5.3 تا 6.4 درصد در نیم ساعت اول آغاز تجارت در روز یکشنبه سقوط کردند. بیشترین کاهش ارزش مربوط به سهام بانک ها می شد.
    قیمت نفت در روز جمعه در واکنش به فروپاشی اتحاد نفتی اوپک و روسیه، بیشترین کاهش را از 2008 داشت. عربستان در روز شنبه یک جنگ تمام عیار قیمت را آغاز کرد و آرامک..

    در پی اقدام عربستان برای آغاز جنگ قیمت با روسیه در بازار نفت، ارزش سهام آرامکو به کمتر از عرضه اولیه آن رسید و بورس عربستان ۶.۵ درصد سقوط کرد.

    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری پول بانک به نقل از بلومبرگ، با شکست مذاکرات تولیدکنندگان نفت در وین و آغاز یک جنگ قیمت که ارزش نفت را بیش از این پایین می‌آورد، بازارسهام در خاورمیانه سقوط کرد.

    ارزش سهام آرامکوی عربستان برای اولین بار به کمتر از عرضه اولیه آن در بورس رسید. سهام این شرکت 3.9 درصد در ریاض سقوط کرد و 31.7 ریال عربستان معامله شد یعنی کمتر از 32 ریالی که در عرضه اولیه آن در ماه دسامبر فروخته شده بود. شاخص بازار بورس اوراق بهادار عربستان، تداول، 6.5 درصد پایین آمده است.

    عربستان جنگ قیمت با روسیه در بازار نفت را آغاز کرد

    شاخص‌های اصلی سهام در دبی، ابوظبی و کویت بین 5.3 تا 6.4 درصد در نیم ساعت اول آغاز تجارت در روز یکشنبه سقوط کردند. بیشترین کاهش ارزش مربوط به سهام بانک ها می شد.

    قیمت نفت در روز جمعه در واکنش به فروپاشی اتحاد نفتی اوپک و روسیه، بیشترین کاهش را از 2008 داشت. عربستان در روز شنبه یک جنگ تمام عیار قیمت را آغاز کرد و آرامکو قیمت نفت خام این کشور را پایین آورد که بیشترین کاهش قیمت طی 20 سال گذشته بود.

    انتهای پیام/13

    لینک منبع

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *