• امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
6

دکتر حاجی تاروردی در نشست خبری نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی: بخش اعظم صنایع غذایی کشور را بخش خصوصی اداره می‌کند

  • کد خبر : 18918
  • 26 دی 1397 - 12:14
دکتر حاجی تاروردی در نشست خبری نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی: بخش اعظم صنایع غذایی کشور را بخش خصوصی اداره می‌کند

رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی شریف گفت: مصرف قند و شکر و آمار ابتلا به دیابت رو به افزایش است و برای کنترل دیابت می‌توان از شیرین کننده‌های طبیعی برای جایگزین قند و شکر در فرآورده‌های غذایی استفاده کرد.

  • رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی شریف گفت: مصرف قند و شکر و آمار ابتلا به دیابت رو به افزایش است و برای کنترل دیابت می‌توان از شیرین کننده‌های طبیعی برای جایگزین قند و شکر در فرآورده‌های غذایی استفاده کرد.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی پول بانک، نشست خبری نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی، با موضوع تعیین سیاستهای علمی و برنامه های راهبردی، عصر امروز دوشنبه 24 دی ماه 97، با حضور دکتر مفید مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور، دکتر جهانپور مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان غذا و دارو، دکتر عبدالهی مدیر کل بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدصادق حاجی تاروردی، رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی شریف، سایر مدیران سازمانهای ذیربط ، مدیران برندهای صنعت غذایی و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن ستایش سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد.

    دکتر محمدصادق حاجی تاروردی، رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

    دکتر محمدصادق حاجی تاروردی، رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی شریف، در این نشست خبری گفت: این نخستین کنگره در حوزه فناوری‌های نوین در حوزه غذاست و در مجموعه جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

    وی ادامه داد: مصرف قند و شکر و آمار ابتلا به دیابت رو به افزایش است و برای کنترل دیابت می‌توان از شیرین کننده‌های طبیعی برای جایگزین قند و شکر در فرآورده‌های غذایی استفاده کرد.

    رئیس پژوهشکده تکنولوژی‌های جهاد دانشگاهی شریف، به جایگزین های طبیعی قند و شکر اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم از شیره انگور و خرما برای قند و شکر مصنوعی استفاده کنیم اما برای استفاده از این مواد نیاز به تکنولوژی‌های جدید داریم.

    دکتر حاجی تاروردی، افزود: ما به دنبال آن هستیم که از استارتاپ‌ها در صنایع غذایی کمک بگیریم زیرا استارتاپ‌ها به اقتصاد دانش بنیان کشور کمک می‌کنند.

    وی گفت: پیشنهاد می‌کنیم کارگروه تخصصی در این زمینه ایجاد شود و این کارگروه از محققان صنایع غذایی دانشگاه و پژوهشگران کشور تشکیل شود.

    رئیس پژوهشکده تکنولوژی‌های جهاد دانشگاهی شریف بیان کرد: صنایع غذایی ما قدمت طولانی دارند و متخصصان خوبی در این حوزه داریم، همچنین پیشنهاد می‌کنیم که جایگزین قند و شکر در صنایع غذایی ایجاد شود تا با رصد شاخص‌های مربوطه در کشور بتوانیم از آن تعامل مثبت برای جایگزینی شیرین کننده طبیعی با قند و شکر مطلع شویم.

    دکتر حاجی تاروردی، با اشاره به ورود استارتاپ‌ها به صنایع غذایی گفت: ما به دنبال آن هستیم که استارتاپ‌ها در حوزه صنایع غذایی ورود کنند و قاعدتاً باید سرمایه‌گذاران پایه کار بیایند.

    وی به علت انتخاب قند و شکر برای جایگزینی در صنایع غذایی اشاره کرد و اظهار داشت: به این دلیل قند و شکر را انتخاب کردیم چرا که جایگزینی برای نمک و چربی وجود ندارد، اما قند و شکر مصنوعی را می‌توان با شیرین کننده‌های طبیعی جایگزین کرد.

    رئیس پژوهشکده تکنولوژی‌های جهاد دانشگاهی شریف تصریح کرد: بخش اعظم صنایع غذایی کشور را بخش خصوصی اداره می‌کند، به دلیل آنکه بخش خصوصی رقابتی عمل می‌کندوضعیت خوبی داریم تا حدی که بسیاری از محصولات ما صادر می‌شود، اما فناوری‌هایی که در صنایع غذایی ایجاد می‌شوند روز به روز در حال رشد هستند و استارتاپ‌ها می‌توانند در این زمینه بسیار کمک کننده باشند.

    بنا به این گزارش، فراخوان این کنگره به این شرح می باشد: کارگروه مدیریت، پژوهش و بازرگانی کلینیک صنعت جهاد دانشگاهی شریف در نظر دارد با هدف رویکرد تعالی حوزه سلامت و حمایت از بیماران دیابتی و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص نظام سلامت و مبحث پیشگیری نخستین و بزرگ‌ترین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی با دو محوریت غذای سالم و استفاده از شیرین کننده های طبیعی جایگزین شکر را در اسفندماه سال جاری با حمایت معنوی و همکاری مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان برنامه‌وبودجه کشور، سازمان ملی استاندارد ایران با حضور مدیران عالی‌رتبه کشوری، صاحب‌نظران و نخبگان برجسته برگزار نماید و بار دیگر رویدادی مهم در حوزه سلامت کشور را اجرایی نموده و به سابقه درخشان خود بیفزاید، لذا با توجه به شیوع دیابت در ایران و نیاز و تمایل جمع کثیری از جامعه به استفاده از مواد غذایی باکیفیت مناسب، سلامت و برگزاری هرچه باشکوه‌تر این برنامه از کلیه مدیران و فعالان مرتبط در حوزه صنعت غذا و سلامت دعوت می‌گردد با حضور در این کنگره از این فرصت طلایی برای حمایت از جامعه سالم و ارائه خدمات خود بهره ببرید.

    این کنگره به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین رخدادهای تجاری کشور در این حوزه بوده و با معرفی جمع کثیری از شرکت‌های توانمند، اساتید و نخبگان این عرصه اجرا می‌گردد و فرصت مغتنمی است تا افراد فعال و توانمند در این صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازدید عموم قرار داده و به‌صورت مستقیم عرضه نمایند و با در نظر گرفتن رشد این حوزه فعالیت‌ها و نوآوری‌های آتی خود را هدایت نمایند.

    اهداف و محورهای کنگره:

    • فرهنگ‌سازی جهت سیاست‌های ابلاغی در خصوص نظام سلامت و مبحث پیشگیری از دیابت
    • بررسی عوارض دیابت به مبتلایان، نظام بهداشتی و اقتصاد ملی
    • فراهم‌سازی زمینه لازم جهت اختصاص بخشی از خطوط تولیدی مواد غذایی با شیرین‌کننده‌های طبیعی توسط تولیدکنندگان و با حمایت ارگان‌های مربوطه
    • ایجاد ستاد ملی جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌های طبیعی با همکاری مرتبطین این حوزه
    • کمک به ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با تولید مواد غذایی با شیرین‌کننده‌های طبیعی
    • ایجاد کارگروه تخصصی علوم و فناوری با حضور اساتید فرهیخته دانشگاه و عالمان جهت مقابله علمی و کارشناسی با معضلات و مشکلات این بخش
    • کمک به ایجاد شبکه‌های اطلاعاتی و ارتباطی میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان در سطح منطقه‌ای و ملی

    حامیان معنوی نخستین کنگره

    حامیان معنوی نخستین کنگره نوآوری در علوم و فناوری غذایی؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت صنعت و معدن و تجارت، مجلس شورای اسلامی، سازمان استاندارد کشور، سازمان برنامه بودجه، سازمان غذا و دارو و انجمن دیابت پارس می باشد.

    گفتنی است، نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی، با موضوع تعیین سیاستهای علمی و برنامه های راهبردی، 12 اسفند ماه سالجاری، در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.

    فایل کنگره

    خبرنگار: مهران احمدی

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=18918

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم