×
  • بانک ملی

    حرکت غیرمنتظره آمریکا: دنیا در شوک

  • کد نوشته: 369635
  • ۱۱ تیر ۱۴۰۴
  • 98 بازدید
  • ۰
  • اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) با انتشار گزارشی، بازار انرژی را شگفت‌زده کرد. این گزارش نشان می‌دهد که تولید نفت خام ایالات متحده در آوریل ۲۰۲۵ به رکورد بی‌سابقه‌ی ۱۳ میلیون و ۴۷۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این رقم، حتی رکورد ماه مارس (۱۳ میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه در روز) را هم پشت سر گذاشته است.
    حرکت غیرمنتظره آمریکا: دنیا در شوک

    غافلگیری نفتی آمریکا: رکوردهای جدید در تولید نفت و گاز

    اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) با انتشار گزارشی، بازار انرژی را شگفت‌زده کرد. این گزارش نشان می‌دهد که تولید نفت خام ایالات متحده در آوریل ۲۰۲۵ به رکورد بی‌سابقه‌ی ۱۳ میلیون و ۴۷۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این رقم، حتی رکورد ماه مارس (۱۳ میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه در روز) را هم پشت سر گذاشته است.

    تگزاس در صدر، نیومکزیکو در سراشیبی

    در میان ایالت‌های آمریکا، تگزاس، به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت، درخششی خیره‌کننده داشته است. تولید روزانه نفت در این ایالت با ۱.۸ درصد رشد نسبت به ماه مارس، به ۵ میلیون و ۷۷۰ هزار بشکه رسید که بالاترین سطح از نوامبر ۲۰۲۴ به شمار می‌رود. اما در مقابل، نیومکزیکو روند نزولی داشته و تولید نفتش با ۳.۴ درصد افت نسبت به ماه مارس، به ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار بشکه در روز رسید.

    تقاضا برای بنزین اوج گرفت، فرآورده‌های تقطیری ثابت ماندند

    در بخش تقاضا، خبرهای خوبی برای مصرف‌کنندگان بنزین وجود دارد. مجموع تقاضا برای فرآورده‌های نفتی در ایالات متحده در ماه آوریل به ۲۰ میلیون و ۲۱۰ هزار بشکه در روز رسید. جالب‌تر اینکه، تقاضای بنزین با ۱۴۵ هزار بشکه افزایش، به ۸ میلیون و ۹۱۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین سطح از اکتبر گذشته است. این افزایش تقاضا می‌تواند نشانه‌ای از رونق سفرهای تابستانی و افزایش فعالیت‌های اقتصادی باشد. در مقابل، تقاضا برای فرآورده‌های تقطیری مانند گازوئیل و نفت گرمایشی، تغییر محسوسی نداشت و از ۳ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه در روز در ماه مارس به ۳ میلیون و ۸۸۰ هزار بشکه در روز رسید.

    رکوردشکنی بی‌سابقه در تولید گاز طبیعی

    اما غافلگیری آمریکا به نفت محدود نمی‌شود! تولید گاز طبیعی در ۴۸ ایالت این کشور نیز در آوریل ۲۰۲۵ با ثبت رقم ۱۲۰ میلیارد و ۳۱۰ میلیون فوت‌مکعب در روز، رکوردی تازه را به ثبت رساند. رکورد پیشین در ماه مارس و با ۱۲۰ میلیارد و ۲۸۰ میلیون فوت‌مکعب بود. در این بخش نیز تگزاس نقش پررنگی داشته و تولید گازش با ۱.۲ درصد افزایش به ۳۷ میلیارد فوت‌مکعب در روز رسید. این در حالی است که تولید گاز در پنسیلوانیا با ۰.۵ درصد کاهش، به روزانه ۲۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون فوت‌مکعب رسید.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *