×
  • توبیت

    جمع‌آوری چندین تن مرغ آلوده شرکت آمریکایی از بازار

  • کد نوشته: 378490
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸
  • 57 بازدید
  • ۰
  • شرکت هورمل فودز به دلیل آلودگی محصولات مرغ خود با قطعات فلزی، نزدیک به ۲۲۰۰ تن محصولات گوشت مرغ را جمع‌آوری کرد. به گزارش خبرنگار بین‌الملل پول بانک به نقل از نیویورک پست، هورمل فودز، یکی از شرکت‌های معروف آمریکایی، به تازگی اعلام کرد که نزدیک به ۲۲۰۰ تن از محصولات مرغ منجمد آماده‌به‌خورد خود […]

    جمع‌آوری چندین تن مرغ آلوده شرکت آمریکایی از بازار


    شرکت هورمل فودز به دلیل آلودگی محصولات مرغ خود با قطعات فلزی، نزدیک به ۲۲۰۰ تن محصولات گوشت مرغ را جمع‌آوری کرد.

    به گزارش خبرنگار بین‌الملل پول بانک به نقل از نیویورک پست، هورمل فودز، یکی از شرکت‌های معروف آمریکایی، به تازگی اعلام کرد که نزدیک به ۲۲۰۰ تن از محصولات مرغ منجمد آماده‌به‌خورد خود را به دلیل احتمال آلودگی با قطعات فلزی جمع‌آوری می‌کند.

    این خبر روز شنبه توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS) منتشر شد. بر این اساس آلودگی مذکور ناشی از قطعات فلزی موجود در نوار نقاله‌های تولید بوده و اندازه این قطعات حدود ۲ میلیمتر در ۱۷ میلیمتر گزارش شده است.

    مشکل زمانی شناسایی شد که هورمل شکایات متعددی از مشتریان خدمات غذایی، از جمله هتل‌ها و رستوران‌ها، دریافت کرد که از وجود فلز در محصولات سینه و ران مرغ منجمد خود خبر داده بودند.

    این در حالی است که محصولات این شرکت بین ۱۰ فوریه تا ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۵ در سطح کشور توزیع شده‌اند. در پی این شکایات هورمل ناچار شد ۲۱۵،۲۵۸ مورد، معادل ۴،۸۷۴،۸۱۵ پوند (حدود ۲۲۰۰ تن) از پنج نوع محصول خود را جمع‌آوری کند.

    هورمل و وزارت کشاورزی تأکید کردند که این محصولات در فروشگاه‌های مواد غذایی یا به‌طور مستقیم به مصرف‌کنندگان فروخته نشده‌اند. هورمل همچنین اعلام کرد که تمام مشتریانی که ممکن است این محصول را دریافت کرده باشند، به‌طور مناسب اطلاع‌رسانی شده‌اند.

    وزارت کشاورزی آمریکا هشدار داده که برخی از محصولات فراخوانی شده ممکن است هنوز در فریزر‌های آشپزخانه‌های تجاری نگهداری شوند و از کسب‌وکار‌ها خواسته است که از ارائه این محصول خودداری کنند. این نهاد همچنین تأکید کرد: این محصول باید دور انداخته شود.

    هورمل بخاطر نگرانی از رویکرد منفی مشتریان به دیگر محصولات خود به رسانه‌ها تأکید کرد که هیچ محصول دیگری تحت تأثیر قرار نگرفته و هیچ بیماری یا صدمه‌ای در ارتباط با این فراخوان گزارش نشده است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *