×
  • بانک ملی

    تیتر: کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن در حال بررسی و تصویب

  • کد نوشته: 338276
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲
  • 381 بازدید
  • ۰
  • بذرپاش اعلام کرد: آمارها نشان می‌دهند که در ۶ ماه اخیر، در بخش ساختمان در شهرهای بزرگ، تورم به سمت کاهش رفته است و تحلیل‌ها نشان می‌دهد که تولید در حوزه مسکن در حال افزایش و قیمت‌ها در حال کاهش هستند. به گزارش اقتصاد100، مسمهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، در جریان افتتاح و شروع […]

    تیتر: کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن در حال بررسی و تصویب

    بذرپاش اعلام کرد: آمارها نشان می‌دهند که در ۶ ماه اخیر، در بخش ساختمان در شهرهای بزرگ، تورم به سمت کاهش رفته است و تحلیل‌ها نشان می‌دهد که تولید در حوزه مسکن در حال افزایش و قیمت‌ها در حال کاهش هستند.

    به گزارش اقتصاد100، مسمهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، در جریان افتتاح و شروع عملیات اجرایی پروژه‌های بندری، جاده‌ای، و مسکن در استان گلستان، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: “پروژه‌های متعدد بندری، جاده‌ای و مسکن به تعداد قابل توجهی در استان گلستان افتتاح یا آغاز شده‌اند.”

    وی اعلام کرد: “در حوزه بافت فرسوده کل کشور، اجرای ۱۷۷ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده آغاز شده است. این فرآیند به گونه‌ای انجام شده که متقاضیان در سامانه شرکت بازآفرینی شهری ثبت‌نام کرده‌اند و فرآیند ساخت نیز آغاز شده است. از این تعداد واحد در حال ساخت در بافت فرسوده، ۵۴ هزار واحد به اتمام رسیده و بهره‌برداری شده‌اند.”

    وزیر راه و شهرسازی، مسمهرداد بذرپاش، جزئیات از افتتاح و شروع عملیات اجرایی پروژه‌های بندری، جاده‌ای، و مسکن در استان گلستان را توضیح داد. به گفته وی، تاکنون تعداد ۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در این استان ثبت‌نام کرده و وارد مرحله ساخت شده‌اند. از این تعداد، ۲ هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده گرگان به اتمام رسیده و تحویل داده شده‌اند.

    بذرپاش افزود: “تاکنون تعداد واحدهای روستایی که در استان انجام شده به ۳ هزار و ۵۰۰ واحد رسیده و این واحدها تحویل مردم گلستان داده شده است. همچنین، آماده‌سازی ۵ هزار قطعه زمین روستایی در استان نیز امروز آغاز شد که این تعداد زمین پس از آماده‌سازی تحویل مردم خواهد شد.”

    به گفته وی، سهمیه زمین روستایی در استان گلستان به ۱۰ هزار قطعه افزایش یافته است. بذرپاش توضیح داد: “عملیات اجرایی ۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در گلستان آغاز شده است. برای تامین زمین مسکن، در توافق با بخش خصوصی تلاش می‌شود تا مشکلات حل گردد.”

    وی همچنین به احداث ۴ شهرک جدید در شورای برنامه‌ریزی استان اشاره کرد و تاکید کرد که دولت در فراهم کردن شرایط تامین مسکن مردم تسهیل‌گری می‌کند. او افزود: “تلاش می‌کنیم با تامین زمین و سیاستگذاری در پرداخت تسهیلات، شرایط خانه‌دار کردن مردم را تسهیل کنیم. همچنین، نرخ سود بازپرداخت تسهیلات مسکن را که از ۲۳ به ۱۸ درصد کاهش یافته است، باز هم تلاش می‌شود کاهش داده شود.”

    وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: “تامین مصالح استاندارد و با قیمت مناسب از دیگر اولویت‌هاست و حذف رانت و سوداگری در این حوزه در اولویت قرار دارد. با توجه به اینکه امسال سال رشد تولید و مهار تورم است، تمامی امکانات باید در خدمت تحقق این مهم باشند.”

    در پایان، وزیر راه و شهرسازی افزود: “ارزش افزوده بخش ساختمان و مسکن در ۶ ماهه ابتدای امسال به گواه آمار بانک مرکزی ۳.۱ درصد رشد کرده و رشد سرمایه‌گذاری در این بخش نیز مناسب بود، در حالی که در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ رشد منفی ۱۳ و منفی ۱۵ ثبت شده بود.”

    وزیر راه و شهرسازی، مسمهرداد بذرپاش، تاکید کرد که هدف اصلی تمام تلاش‌ها مهار تورم در بخش مسکن است. او اشاره کرد که آمار‌ها در ۶ ماه گذشته نشان دهنده تورم منفی در بخش ساختمان در کلانشهر‌ها است و بررسی‌ها نشانگر رشد تولید و کاهش قیمت در بخش مسکن می‌باشد.

    وی افزود: “تاکنون نظارت بر بازار املاک افزایش یافته است و بخش عمده‌ای از مشاوران املاک به عنوان افرادی صدیق شناخته شده‌اند. ما در حال تداوم نظارت بر عملکرد بنگاه‌های مشاور املاک و پلت‌فرم‌هایی که در حوزه خرید، فروش و اجاره مشغول به کار هستند، هستیم.”

    وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: “منتظر هستیم تا قانون سازماندهی بازار اجاره و مسکن تعیین تکلیف شود تا بتوانیم سقفی برای اجاره‌بها تعیین کنیم. اکنون قیمت‌گذاری در بسیاری از بازارها انجام می‌شود و در بخش مسکن و اجاره‌بها نیز در تلاش هستیم تا این امر رخ دهد.”

    وی ادامه داد: “تمامی بخش‌ها از جمله شهرداری‌ها، نظام مهندسی ساختمان و سایر نهاد‌ها و دستگاه‌ها باید به کمک کنند تا بتوانیم شاهد رونق تولید در بخش مسکن باشیم.”

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *