×
  • بانک ملی

    تولید قارچ 60 درصد افزایش یافت

  • کد نوشته: 76675
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
  • 760 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سرانه مصرف قارچ در کشور ۱.۲ کیلوگرم در سال است گفت: میزان تولید قارچ در مقایسه با سال ۹۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پول بانک غلامرضا تقوی، مدیرکل امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ وزارت جهاد کشاورزی در نشست خبری به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اظهار کرد: 16 هزار هکتار گلخانه در کشور وجود دارد که 13 هزار هکتار آن فعال است.
    وی افزود: از این 13 هزار هکتار در بیش از 10 هزار هکتار سبزی و صیفی و در بیش از 2700 هکتار گیاهان زینتی و دیگر محصولات تولید می‌شود.
    بزرگترین واحد تولیدی مکانیزه قارچ شمال کشور در گیلان به بهره‌برداری رسیدتقوی گفت: در حوزه سبزی و صیفی دو میلیون و 400 هزار تن سبزی و صیفی در گلخانه‌ها تولید می‌شود که عمده آن شامل محصولاتی مانند خیار، گوجه، بادمجان است.
    وی افزود: 7700 هکتار سطح زیر کشت گل و گیاه در کشور است که 5 هزار و 130 هکتار آن در فضای باز و مابقی آن در فضای گلخانه‌ای تولید می شود؛ تعداد تولید شاخه گل و گلدان در کشورمان 3 میلیارد و 700 میلیون د..

    مدیرکل امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سرانه مصرف قارچ در کشور ۱.۲ کیلوگرم در سال است گفت: میزان تولید قارچ در مقایسه با سال ۹۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است.

    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پول بانک غلامرضا تقوی، مدیرکل امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ وزارت جهاد کشاورزی در نشست خبری به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اظهار کرد: 16 هزار هکتار گلخانه در کشور وجود دارد که 13 هزار هکتار آن فعال است.

    وی افزود: از این 13 هزار هکتار در بیش از 10 هزار هکتار سبزی و صیفی و در بیش از 2700 هکتار گیاهان زینتی و دیگر محصولات تولید می‌شود.

    بزرگترین واحد تولیدی مکانیزه قارچ شمال کشور در گیلان به بهره‌برداری رسید

    تقوی گفت: در حوزه سبزی و صیفی دو میلیون و 400 هزار تن سبزی و صیفی در گلخانه‌ها تولید می‌شود که عمده آن شامل محصولاتی مانند خیار، گوجه، بادمجان است.

    وی افزود: 7700 هکتار سطح زیر کشت گل و گیاه در کشور است که 5 هزار و 130 هکتار آن در فضای باز و مابقی آن در فضای گلخانه‌ای تولید می شود؛ تعداد تولید شاخه گل و گلدان در کشورمان 3 میلیارد و 700 میلیون در سال است.

    تولید قارچ 60 درصد افزایش یافت

    وی همچنین گفت که سرانه مصرف سالانه قارچ در کشور 1.2 کیلوگرم و متوسط مصرف این محصول در دنیا 4 کیلوگرم است.

    تقوی افزود: میزان تولید قارچ در مقایسه با سال 92، 59 درصد افزایش یافته است به طوریکه اکنون در استان‌های تهران و البرز به ترتیب 41 هزار تن و 25 هزار تن از این محصول تولید می‌شود.

    انتهای پیام/

    لینک منبع

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *