چکیده : نرمافزارهای حسابداری مورد تایید دارایی لیست معرفی 21 نرم افزار برتر حسابداری، بهترین نرم افزارهای حسابداری در ادامه از این مطلب آمده است.
نرم افزارهای حسابداری مورد تایید دارایی یکی از پرتکراترین سوالات حسابداران و مدیران مالی شرکت ها است. اینکه سندهای حسابداری و مالیاتی خود را با چه نرم افزار حسابداری تولید و ارائه نمایند و اینکه لزوم استفاده از نرم افزار حسابداری چیست؟با ما تا اخر این مطلب از معرفی سیستم مدیریت اطلاعات همراه باشید.
قبل از آنکه نرم افزارهای مورد تایید دارایی را به شما معرفی نماییم، بهتر است به این پرسش پاسخ دهیم که اساسا چرا باید از نرم افزار های مورد تایید دارایی استفاده کنیم ؟
چرا باید از نرم افزارهای مورد تایید دارایی استفاده کنیم ؟
در واقع اداره ی مالیات به منظور بررسی گزارشات فصلی و ارزش افزوده ی کسب و کار شما، نیاز دارد تا تراکنش های شما که روزانه ثبت نموده اید را مطالعه نماید. طبق قوانین موجود در ایران، هر کسب و کاری باید معاملات خود را در دفاتر مالی ثبت نموده و آن را در پایان سال مالی، به صورت مفصل به ادارهی دارایی تحویل نمایند. اما سازمانها میتوانند به جای ثبت روزانهی معاملات، تنها در هر ماه یک سند ایجاد کنند و به ادارهی دارایی تحویل دهند. این اسناد خلاصه ی معاملات در هر ماه بوده و پذیرش آن از سوی دارایی منوط بر آن است که معاملاتی که در سند ثبت شده اند، توسط نرم افزار مورد تایید اداره ی دارایی تهیه شده باشند.
اگر شما نرم افزاری داشته باشید که این تراکنش ها و خرید و فروش ها یا به اصطلاح اسناد حسابداری را به صورت سیستمی و منسجم داشته باشید و در عین حال مورد تایید دارایی نیز باشد، کار را هم برای خود و هم برای ادارهی دارایی راحت تر کرده اید.کلیهی نرم افزارهای حسابداری، قابلیتهایی مانند مدیریت فروش و خرید، صدور فاکتور و پیگیری مطالبات، مدیریت بانک و صندوق، گزارشگیری و … را دارند.
در ادامه لیستی از نرم افزار ها که اداره ی دارایی آنها را مورد تایید قرار داده است برای شما بیان خواهیم کرد. این نرم افزارها همگی برای کسب و کارهای کوچک، متوسط و بزرگ مناسب هستند و میتوانند به عنوان یک پکیج کامل برای مدیریت مالی، مالیاتی و حسابداری کسب و کارها بکار روند.
لیست نرم افزارهای حسابداری مورد تایید دارایی
در لیست زیر نام 21 نرم افزار ایرانی حسابداری که مورد تایید ادارهی دارایی قرار دارند را با توضیح مختصری از آنها ارائه خواهیم کرد.
- نرم افزار حسابداری فریار سیستم
نرم افزاری سبک وراحت مناسب با قابلیت صدور خودکار و اتوماتیک اضافه یا کسری موجودی انبار، مبتنی بر وب و دسترسی راحت از همه جا، امکان تولید و ارسال اظهار نامه مالیاتی با قابلیت سفارشی سازی اسناد، قابلیت اتصال خودکار به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات دیگر مانند نرم افزار حقوق دستمزد، نرم افزار حضور و غیاب و نرم افزار مدیریت فرآیند و …
- نرم افزار حسابداری پندار سیستم
از ویژگی های نرم افزار حسابداری پندار سیستم می توان به قابلیت هماهنگی با نرم افزارهای دیگر مانند Excel و ارائه آمار و گزارشات بصورت گرافیکی و تحلیلی اشاره کرد.
- نرم افزار حسابداری اوراش
با استفاده از به روزترین روشهای برنامهنویسی و کاملترین تحلیلهای سیستمی و مالی طراحی و پیاده سازی شده است. امکان ایجاد پیگیری برای معاملات مالی و اعتبارات را نیز دارد.
- نرم افزار حسابداری بیلیگ
از ویژگیهای نرم افزار حسابداری بیلیگ میتوان به سازگاری با سیستم عاملهای مختلف از جمله ویندوز، مک و لینوکس، ارائه پشتیبانی فنی و آموزشی و همچنین قابلیت چاپ فاکتور و سند به صورت خودکار اشاره کرد.
- نرم افزار حسابداری پیام آوران
امکاناتی همچون مدیریت مالیات، مدیریت اسناد و قراردادها، مدیریت پروژه، مدیریت انبار، صدور فاکتور، پشتیبانی از واحدهای مختلف ارزی، و مدیریت حسابهای بانکی را فراهم می کند. همچنین، این نرم افزار به زبان فارسی است و برای کاربران ایرانی طراحی شده است.
- نرم افزار حسابداری آروین
در مقایسه با سایر نرم افزارهای حسابداری، نرم افزار حسابداری آروین دارای قابلیت های خاصی مانند پشتیبانی از تهیه و ارسال فاکتورهای الکترونیکی، ارائه گزارشات مالی و مالیاتی بسیار جامع و دقیق و همچنین امکان مدیریت پروژه و قراردادهای پیچیده است. همچنین، این نرم افزار قابلیت سفارشی سازی بسیار بالا را دارد و به کاربران امکان می دهد تا بر اساس نیازهای خود، امکانات مورد نظر را اضافه و حذف کنند.
- نرم افزار حسابداری هلو
در مقایسه با سایر نرم افزارهای حسابداری، نرم افزار حسابداری هلو برای کاربرانی که می خواهند به سرعت و با دقت به مدیریت حسابداری خود بپردازند، بسیار مناسب است. همچنین، این نرم افزار امکان اتصال به درگاه های پرداخت آنلاین را دارد و به کاربران اجازه می دهد تا به راحتی پرداخت های آنلاین را انجام دهند.
- نرم افزار حسابداری آواتک
در مقایسه با سایر نرم افزارهای حسابداری، نرم افزار حسابداری آواتک دارای قابلیتهای خاصی مانند قابلیت سفارشی سازی برای گزارشات مالی و مالیاتی و همچنین امکان مدیریت پروژه های پیچیده است.
- نرم افزار حسابداری دیبا
در مقایسه با دیگر نرم افزارها این نرم افزار به طور تخصصی برای کارهایی که به صورت روزمزد پرداخت حقوق دارند می پردازد.
- نرم افزار حسابداری محک
یکی از نرمافزارهای حسابداری پرکابرد و مورد تایید دارایی (گواهی ثبت در شورای عالی انفورماتیک) است.
- نرم افزار حسابداری قیاس
علاوه بر مورد تایید بودن این نرم افزار برای کاربران حرفه ای، برای کاربران نا اشنا نیز توصیه می شود.
- نرم افزار حسابداری سپیدار
این نرم افزار از معروف ترین نرم افزارها برای حسابداری کسب و کارهای کوچک است.
- نرم افزار حسابداری پارمیس
به نسبت دارای محیط کاربری ساده ای می باشد و قابلیت های دیگر نرم افزار ها را نیز دارد.
- نرم افزار حسابداری منطق
محصول شرکت شبیهسازان منطق است که محیط کاربری مطلوبی نیز دارد.
- نرم افزار حسابداری پیوست
دسترسی به قسمت های مختلف برنامه در این نرم افزار راحت تر از دیگر نرم افزار ها است.
- نرم افزار حسابداری کاکتوس
چهارچوب اصول شناخته شده حسابداری در این نرم افزار رعایت شده است.
- نرم افزار حسابداری تدبیر
محصول شرکت پردازش موازی سامان و دارای رتبه اول شورای عالی انفورماتیک است.
- نرم افزار حسابداری میزان
در مقایسه با دیگران از کدهای تفصیلی پیشرفته ای استفاده نموده است.
- نرم افزار حسابداری لیام
همانند دیگر نرم افزارهای یاد شده است و توانمندی های مشابه دارد.
- نرم افزار حسابداری فرداد
امکان تعریف چندین کاربر همزمان و سرعت بسیار بالا از قابلیت های ویژه ی این نرم افزار است.
- نرم افزار حسابداری مهرآفرین
نرم افزاری قدرتمند که برای کسب و کارهای متوسط و بزرگ پیشنهاد می شود.
- نرم افزار حسابداری شایگان
این محصول نیز توانمندیهای مشابه دارد. تولید شدهی شرکت شایگان سیستم است.
بهترین نرم افزارهای حسابداری
در انتها لازم است تاکید کنیم اداره دارایی به استفاده از هیچ کدام از این نرم افزارها توصیه یا صحبتی نکرده است و تنها چیزی که در رد یا تایید هر سند و اظهارنامه مالیاتی مهم است ، روشن بودن و کامل بودن اسناد است که فقط به استفاده از یک نرم افزار حسابداری مختص نیست و کار اصلی نرم افزار حسابداری ساده سازی و تسهیلگری گزارشات است، بنابراین بهتر است ضمن دقت در ویژگی ها و امکانات هر نرم افزار حسابداری ، مناسب ترین نرم افزار حسابداری را که پاسخگوی نیازهای سازمان و کسب و کار شما است انتخاب نمایید. از اینکه تا انتها همراه ما در این مقاله از شرکت تولید نرم افزار فریار سیستم بودید سپاسگزاریم . برای دیدن مقاله های تکمیلی تر می توانید به ادرس https://faryarsystem.ir/ مراجعه نمایید.