×
  • تتلو : پاسپورتم را به سفارت آمریکا تحویل دادم

  • کد نوشته: 336540
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲
  • 506 بازدید
  • ۰
  • بعد از اتهامات تجاوز و اقدامات جنایی متعددی که علیه امیرحسین مقصودلو، مشهور به امیر تتلو، مطرح شد، او قصد داشت شبانه به ایران بازگردد. اما پلیس فرودگاه استانبول مانع از بازگشت او به ایران شد.
    تتلو : پاسپورتم را به سفارت آمریکا تحویل دادم

    بعد از اتهامات تجاوز و اقدامات جنایی متعددی که علیه امیرحسین مقصودلو، مشهور به امیر تتلو، مطرح شد، او قصد داشت شبانه به ایران بازگردد. اما پلیس فرودگاه استانبول مانع از بازگشت او به ایران شد.

    آیا امیر تتلو به ایران دیپورت می شود؟

    بر اساس تصاویر منتشر شده توسط تتلو و برخی از شاهدان، پلیس ترکیه با بررسی پاسپورت او که مشمول پانچ بود، اجازه خروج از کشور را به این خواننده نداد و او را از خروج ممانعت کرد. در نتیجه، امیر تتلو مجبور شد فرودگاه را ترک کند.

    بعضی از ناظران با توجه به اینکه امیرحسین مقصودلو، مشهور به امیر تتلو، مشخصاً بدون داشتن اوراق هویتی یا تاییدیه پلیس، دیپورت نخواهد شد، این اقدامات را به عنوان حاشیه‌سازی برای فروش بلیت کنسرت تتلو و جذب مخاطب تفسیر کرده‌اند. اما تتلو وعده داده است که امروز از طریق پلیس یا کنسولگری ایران در استانبول، اوراق خروج را دریافت کرده و به تهران بازمی‌گردد. با تماشای تمامی حواشی مربوط به تتلو در فرودگاه استانبول آشنا خواهید شد.

     

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *