×
  • واحدهای نهضت ملی مسکن به فروش اقساطی درآمدند

  • کد نوشته: 380494
  • 08 بهمن 1404
  • 10 بازدید
  • ۰
  • فروش اقساطی واحدهای نهضت ملی مسکن آغاز شد سیدمحسن فاضلیان، عضو هیئت مدیره بانک مسکن، از تعیین تکلیف و فروش اقساطی بیش از ۱۵۸ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن خبر داد و اعلام کرد که تاکنون ۱۴۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به حساب متقاضیان در سراسر کشور واریز شده است. فاضلیان با اشاره به […]

    واحدهای نهضت ملی مسکن به فروش اقساطی درآمدند

    فروش اقساطی واحدهای نهضت ملی مسکن آغاز شد

    سیدمحسن فاضلیان، عضو هیئت مدیره بانک مسکن، از تعیین تکلیف و فروش اقساطی بیش از ۱۵۸ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن خبر داد و اعلام کرد که تاکنون ۱۴۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به حساب متقاضیان در سراسر کشور واریز شده است.

    فاضلیان با اشاره به عملکرد بانک مسکن در اجرای طرح نهضت ملی مسکن گفت: «از ابتدای اجرای طرح، این بانک مسئول تامین مالی ۳۸۸ هزار و ۵۷۸ واحد مسکونی در قالب ۵۷ هزار و ۶۵۷ پروژه بوده که مجموع قراردادهای منعقد شده بیش از ۱۸۷ هزار میلیارد تومان است.»

    وی افزود: «از این میزان، ۱۴۴ هزار میلیارد تومان بر اساس پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به متقاضیان پرداخت شده و هم‌اکنون ۱۵۸ هزار و ۶۶۵ واحد به مرحله بهره‌برداری و فروش اقساطی رسیده‌اند، به معنای خانه‌دار شدن همین تعداد خانوار در کشور.»

    در جریان بازدید فاضلیان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در بلدالامین شهر کرمان، وی تأکید کرد: «با وجود سهمیه تعیین شده برای سایر بانک‌ها، بانک مسکن بیشترین بار تامین مالی نهضت ملی را بر عهده داشته است و پرداخت تسهیلات به پروژه‌ها بر اساس پیشرفت فیزیکی انجام می‌شود.»

    وی همچنین به ضرورت استفاده از فرصت باقیمانده تا پایان سال برای تعیین تکلیف واحدهای باقیمانده مسکن مهر و نهضت ملی اشاره کرد و گفت: «یکی از وظایف اصلی بانک مسکن، تامین مالی ساخت و خرید مسکن برای اقشار مختلف جامعه است و همواره در طرح‌های ملی مسکن پیشرو بوده است.»

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان نیز با اشاره به پروژه ۴۰۰۰ واحدی بلدالامین گفت: «این پروژه که از سال ۹۸ آغاز شده، حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با همکاری بانک مسکن و تخصیص اعتبار لازم، انتظار می‌رود به زودی به مرحله بهره‌برداری برسد.»

    مدیر شعب بانک مسکن استان کرمان نیز عملکرد این بانک در سطح استان را تشریح کرد: «تاکنون ۱۰ هزار و ۷۰۸ واحد در قالب ۳ هزار و ۵۱۶ پروژه با اعتبار بیش از ۴۳ هزار و ۴۵۲ میلیارد ریال تامین مالی شده است. از این میزان، بیش از ۳۳ هزار میلیارد ریال سهم‌الشرکه پرداخت شده و ۶ هزار و ۷۲۴ واحد به مرحله فروش اقساطی رسیده است.»

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *