• امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
5

درس های اقتصادی از مبارزه چین با ویروس کرونا

  • کد خبر : 92940
  • 03 فروردین 1399 - 11:12

شیوع ویروس کرونا با هزینه های اقتصادی قابل توجه آن، افراد بسیاری را در چین و سایر نقاط جهان با مشکل مواجه کرده است. کاهش رشد اقتصادی چین در سه ماهه اول ۲۰۲۰ قابل توجه است و تاثیر خود را در کل سال خواهد گذاشت. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ورلد ایکانامیک فورم، شیوع ویروس کرونا تأثیری عمیق و جدی بر اقتصاد جهان دارد و سیاست گذاران جهان را وادار کرده به دنبال راه هایی برای مقابله با آن باشند. تجربه چین نشان می دهد سیاست های درست بین مبارزه با بیماری و کاهش تاثیرات آن تفاوت می گذارند. ولی برخی از این سیاست ها معامله های اقتصادی سختی را در پی دارند.
انتخاب های سخت
موفقیت در مهار این ویروس به قیمت کاهش فعالیت های اقتصادی تمام می شود، مهم نیست کاهش رفت و آمد اجباری باشد یا داوطلبانه. در چین سیاستگذاران محدودیت های سخت رفت و آمد اعمال کردند. در اوج شیوع این ویروس، بسیاری از شهرهای چین از جمله استان هبئی ممنوعیت خاص رفت و آمد داشتند.
با گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان، کشورهایی که بیشترین آسیب را دیده اند برای مهار آن و جلوگیری از سرایت آن به دیگران نیاز به حمایت دارند.
..

  • شیوع ویروس کرونا با هزینه های اقتصادی قابل توجه آن، افراد بسیاری را در چین و سایر نقاط جهان با مشکل مواجه کرده است. کاهش رشد اقتصادی چین در سه ماهه اول ۲۰۲۰ قابل توجه است و تاثیر خود را در کل سال خواهد گذاشت.

    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ورلد ایکانامیک فورم، شیوع ویروس کرونا تأثیری عمیق و جدی بر اقتصاد جهان دارد و سیاست گذاران جهان را وادار کرده به دنبال راه هایی برای مقابله با آن باشند. تجربه چین نشان می دهد سیاست های درست بین مبارزه با بیماری و کاهش تاثیرات آن تفاوت می گذارند. ولی برخی از این سیاست ها معامله های اقتصادی سختی را در پی دارند.

    انتخاب های سخت

    موفقیت در مهار این ویروس به قیمت کاهش فعالیت های اقتصادی تمام می شود، مهم نیست کاهش رفت و آمد اجباری باشد یا داوطلبانه. در چین سیاستگذاران محدودیت های سخت رفت و آمد اعمال کردند. در اوج شیوع این ویروس، بسیاری از شهرهای چین از جمله استان هبئی ممنوعیت خاص رفت و آمد داشتند.

    با گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان، کشورهایی که بیشترین آسیب را دیده اند برای مهار آن و جلوگیری از سرایت آن به دیگران نیاز به حمایت دارند.

    هزینه های بالا

    شیوع ویروس کرونا به خاطر هزینه های اقتصادی قابل توجه آن، افراد بسیاری را در چین و سایر نقاط جهان با مشکل مواجه کرده است. کاهش رشد اقتصادی چین در سه ماهه اول 2020 قابل توجه است و تاثیر خود را در کل سال خواهد گذاشت.

    توقف ناگهانی فعالیت های اقتصادی به سرعت به کل اقتصاد راه یافت و عرضه و تقاضا را تحت تاثیر قرار داد. تولید صنعتی و خرده فروشی در ژانویه و فوریه به شدت سقوط کرد. شوک ویروس کرونا در مقایسه با بحران مالی بزرگ 2007 و 2008 شدید است چون به افراد، کسب و کارها، موسسات مالی و بازارها هم زمان آسیب رسانده است.

    عکس العمل فوری

    کاهش تاثیر این شوک شدید نیاز به حمایت از آسیب پذیرترین ها دارد. سیاست گذاران چینی ابتدا به خانواده های آسیب پذیر پرداختند و بعد به دنبال راه‌های جدیدی برای رسیدگی به شرکتهای کوچک تر بودند. راه هایی مانند معافیت از صورتحساب های اجتماعی و تامین اعتبار از طریق شرکتهای فناوری مالی. مقامات چین به سرعت حمایت کافی برای افزایش تولید تجهیزات بهداشتی و سایر فعالیت های حیاتی درپاسخ به این ویروس را فراهم کردند.

    طی هفته های گذشته مشخص شد که چگونه یک بحران بهداشتی هر چند موقت می تواند تبدیل به یک شوک اقتصادی شود و کمبود نقدینگی و اختلال در بازار روز به روز شدت گرفته و تداوم یابد. در چین، مقامات بلافاصله از بازار های بین بانکی حمایت کردند و برای شرکت هایی که تحت فشار قرار داشتند پشتیبانی مالی فراهم کردند و اجازه دادند ارز داخلی، خود را با فشارهای خارجی تطابق دهد. بانک های چین با وام گیرندگانی که تحت تاثیر قرار گرفته بودند همکاری کردند و به شرکت‌های کوچکتر از طریق کمک های مالی بانک مرکزی چین وام دادند.

    سرمایه گذاری و خرده فروشی در چین به شدت کاهش یافت12 درس از چین برای پاسخ به بحران اقتصادی ناشی از کرونا

    هنوز تمام نشده است

    در حالیکه نشانه‌های خوبی از عادی شدن فعالیت‌های اقتصادی در چین دیده می‌شود، اکثر شرکت های بزرگ درهای خود را باز کرده اند و بسیاری از کارمندان محلی بر سر کارهای خود بازگشته اند، ولی هنوز خطراتی وجود دارد. با از سرگیری سفرهای داخلی و بین المللی، امکان شیوع مجدد این ویروس وجود دارد. حتی اگر این مشکل در چین پایان یافته باشد، همه گیری آن در جهان خطرات اقتصادی به دنبال دارد. از آنجایی که سایر کشورهای جهان با گسترش ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کنند و بازارهای مالی جهان آسیب دیده اند، مصرف کنندگان و شرکت ها همچنان محتاط هستند و به این ترتیب تقاضای جهانی برای کالاهای چینی کاهش یافته است. بنابراین سیاست گذاران چین باید برای افزایش حمایت ها و ثبات مالی آماده باشند. با توجه به گسترش جهانی این بیماری، اگر این تلاش های اقتصادی در کل جهان هماهنگ باشند، بیشترین تاثیر را خواهند گذاشت.

    انتهای پیام/90

    لینک منبع

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=92940

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم