×
  • بانک ملی

    فوری : حساب بانکی بدهکاران مالیاتی مسدود می شود

  • کد نوشته: 341640
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۲
  • 692 بازدید
  • ۰
  • حساب بانکی افراد بدهکار مالیاتی مسدود می‌شود.
    فوری : حساب بانکی بدهکاران مالیاتی مسدود می شود

    برداشت سیستمی از حساب‌های بدهکار به مالیات براساس مصوبات بخش اول بودجه ۱۴۰۳ ممکن می‌شود

    بر اساس تصمیمات بخش اول بودجه سال ۱۴۰۳، امکان برداشت سیستمی از حساب‌های افراد بدهکار به مالیات فراهم شده است. این تصمیمات پس از رسیدگی به بخش اول لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی به پایان رسیده و بررسی بخش دوم بودجه پس از انتخابات آغاز خواهد شد.

    تغییرات جذاب در بند ث تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۳ برای مقابله با فرار مالیاتی

    با تصویب بند ث تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، نکته جالبی مطرح شده است. این تغییرها به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و بهبود وصول به موقع درآمدهای مالیاتی صورت گرفته است. براساس این تصمیم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به استفاده از سامانه سازمان امور مالیاتی کشور جهت مسدود کردن حساب یا حساب‌های بدهکاران مالیاتی به صورت سیستمی و برخط شده است.

    همچنین، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مکلف به واریز وجوه مسدود شده به حساب سازمان امور مالیاتی کشور در حداکثر پنج روز پس از مسدود شدن می‌باشند. در صورت تخلف، بانک مرکزی و بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با مودی مسئولیت تضامنی دارند.

    در پایان، نمایندگان دوره یازدهم مجلس تصمیم به تغییرات در بند ث تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گرفته‌اند که بر اساس آن، بانک مرکزی موظف به مسدود کردن حساب یا حساب‌های بدهکاران مالیاتی به اندازه بدهی قطعی شده است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *