نماد سایت پول بانک

کمری در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی هتلداری: دولت بایستی از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت، حامی هتلداران سراسر کشور باشد

  • مدیرعامل گروه هتل‎‌های کوثر گفت: در شرایط فعلی، چاره‌ای به جز روی آوردن به صنعت گردشگری و جایگزین کردن آن با اقتصاد مبتنی بر نفت، نداریم.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی پول بانک، آئین افتتاحیه دومین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی هتلداری با موضوع مدیریت، آموزش، تجهیزات و اقلام مصرفی، سرمایه‌ گذاری، طراحی مهندسی و ساخت در صنعت هتلداری، صبح امروز سه شنبه 3 اردیبهشت ‌ماه 98، با حضور حسین اربابی معاون سرمایه‌گذاری، محمد حسن اسدی مدیرکل دفتر تسهیلات و منابع، محسن امامی مشاور رئیس سازمان و دبیر کانون ملی هماهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی ‌اصغر کوکب‌زاده مدیر عامل و رئیس هیات‌ مدیره شرکت منیر تجهیز امین و مجری برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی هتلداری، علی عباس کمری مدیرعامل گروه هتل‎‌های کوثر و اسپانسر دومین نمایشگاه و جمعی از مدیران و اصحاب رسانه، در محل سالن ملل مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب تهران برگزار گردید.

    علی عباس کمری، مدیرعامل گروه هتلهای کوثر

    علی عباس کمری، مدیرعامل گروه هتل‎‌های کوثر، در این مراسم گفت: برگزاری نمایشگاه تخصصی در ابتدای سال با این شرایط و در این سطح به عنوان یکی از نیازهای اساسی صنعت هتلداری ایران را به فال نیک می‌گیریم زیرا در شرایط فعلی، چاره‌ای به جز روی آوردن به صنعت گردشگری و جایگزین کردن آن با اقتصاد مبتنی بر نفت، نداریم.

    وی در ادامه بیان داشت: نکته مهمی که سرمایه‌گذاران صنعت گردشگری بایستی در نظر داشته باشند این است که هتل، نمونه‌ای کوچک از یک شهر است و صنعت هتلداری همزمان با بیش از 20 صنعت دیگر در ارتباط است.

    مدیرعامل گروه هتل‎‌های کوثر، با اشاره به فعالیت گروه هتل‌های کوثر در صنعت گردشگری و هتلداری کشور، افزود: هتل‌ها و واحدهای اقامتی گروه هتل‌های کوثر به تائید کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همواره در بین برترین‌های استان خود و کشور قرار داشته‌اند.

    کمری، در پایان سخنان خود، به نقش موثر دولت در حمایت از صنعت گردشگری و هتلداری در کشور تاکید کرد و گفت: دولت بایستی از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت، حامی هتلداران سراسر کشور باشد.

     

    حسین اربابی، معاون سرمایه ‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور

    حسین اربابی، معاون سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در این مراسم اظهار داشت: خوشبختانه رویکرد حکومت از اقتصاد مبتنی بر نفت، کمی تغییر کرده و اقتصاد خدماتی از جمله اقتصاد گردشگری، رفته رفته جای خود در میان مردم، مسئولین و نهادهای مدنی را باز کرده است.

    وی در ادامه گفت: سرمایه‌های موجود در صنعت گردشگری، صرفا سرمایه‌های مادی نیستند؛ بلکه با حجم عظیمی از سرمایه‌های اجتماعی مواجه هستیم که در این میان می‌توان به عملکرد هتلداران و جامعه واحدهای اقامتی کشور در ایام نوروز و در مواجهه به خسارات ناشی از سیل، اشاره کرد.

    معاون سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در ادامه پیرامون آخرین وضعیت پروژه‌های سرمایه ‌گذاری حوزه گردشگری کشور نیز گفت: هم‌اکنون بیش از 2200 پروژه با حجم سرمایه‌گذاری بیش از 120 هزار میلیارد تومان در حال اجراست که از این میان بالغ بر 500 پروژه به هتل، هتل‌آپارتمان و دیگر مراکز اقامتی مربوط می‌شود.

    اربابی بیان داشت: در سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک‌ها در اختیار هتلداران و فعالان صنعت هتلداری کشور قرار گرفت.

    معاون سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در پایان سخنان خود، به نقش موثر تبلیغات در دنیای امروزی تاکید کرد و گفت: هتلداران بایستی به طور جدی به حوزه تبلیغات ورود پیدا کنند که برگزاری نمایشگاه نیز یکی از مصادیق این فعالیت است.

    محمد حسن اسدی، مدیرکل دفتر تسهیلات و تامین منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور

    محمد حسن اسدی، مدیرکل دفتر تسهیلات و تامین منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در این مراسم، با اشاره به معرفی و شناسایی دست‌اندرکاران صنعت گردشگری و هتلداری کشور به عنوان یکی از اهداف اصلی این دوره از نمایشگاه، گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با عضویت در شورای سیاست‌گذاری تا حد توان با این نمایشگاه همکاری داشته است.

    وی ابراز داشت: هتل و هتلداری از نظر اندازه، وسعت، حجم کار و بخش‌های متعدد اقامتی، پذیرایی، تفریحی و رفاهی، یکی از سخت‌ترین مشاغل و فعالیت‌های خدماتی است.

    محسن امامی، مشاور رئیس سازمان و دبیر کانون ملی هماهنگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور

    محسن امامی، مشاور رئیس سازمان و دبیر کانون ملی هماهنگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در این مراسم گفت: با وجود رشد و توسعه به وجود آمده طی سال‌های اخیر، صنعت گردشگری همچنان جزو اولویت‌های مردم، مسئولین و حکومت نیست.

    وی با اشاره به چالش‌های متعدد صنعت گردشگری و هتلداری در حوزه‌های مختلف، گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی نیز دارای مشکلات و سختی‌های خاص خود است.

    مشاور رئیس سازمان و دبیر کانون ملی هماهنگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، اقدامات بخش خصوصی را پرچمدار و زمینه‌ساز رشد و توسعه در تمامی حوزه‌ها معرفی کرد و افزود: اقدامات بخش خصوصی در زمینه صنعت گردشگری باعث زنده نگه داشتن این حوزه بوده است.

    امامی، در پایان سخنان خود گفت: صنعت گردشگری و زیرمجموعه‌های آن از جمله هتلداری، یکی از راهکارهای اصلی برای خروج از بحران فعلی است که البته هر یک از فعالان صنعت گردشگری، دولت و حکومت، وظایف مشخصی دارند.

    بنا به این گزارش، در این مراسم جمعی از مسئولان و دست‌اندرکاران صنعت گردشگری و هتلداری کشور و همچنین اعضای شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه نیز حضور داشتند.

    گفتنی است، دومین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی هتلداری، با موضوع مدیریت، آموزش، تجهیزات و اقلام مصرفی، سرمایه‌ گذاری، طراحی مهندسی و ساخت، طی روزهای 3 تا 5 اردیبهشت ‌ماه سالجاری، در در سالن ملل مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب تهران برگزار می شود و آماده بازدید از عموم علاقمندان به صنعت هتلداری می باشد.

    خبرنگار: کوروش جم

     

     

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خروج از نسخه موبایل