• امروز : پنجشنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۳
0

پیش بینی مهم از قیمت دلار در مهرماه

  • کد خبر : 332158
  • 02 مهر 1402 - 16:18
پیش بینی مهم از قیمت دلار در مهرماه

پیش بینی مهم از قیمت دلار در مهرماه به گزارش منیبان،‌در نخستین روز مهرماه قیمت دلار با کاهش ۱۰۰ تومانی نیمه کانال ۴۹ هزار تومانی را از دست داد. این اسکناس در روز جاری با قیمت ۴۹ هزار و ۳۷۰ تا ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان معامله شد. گفتنی است امروز بازار ارز تعطیل است […]

  • پیش بینی مهم از قیمت دلار در مهرماه

    به گزارش منیبان،‌در نخستین روز مهرماه قیمت دلار با کاهش ۱۰۰ تومانی نیمه کانال ۴۹ هزار تومانی را از دست داد. این اسکناس در روز جاری با قیمت ۴۹ هزار و ۳۷۰ تا ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان معامله شد.

    گفتنی است امروز بازار ارز تعطیل است و به همین دلیل، بازار امروز نیز رونق چندانی نداشت. برخی معامله‌گران بازار ارز می‌گویند روند ۶ ماهه دوم سال هنوز شکل نگرفته و به جهت تعطیلی روز‌های گذشته، فعلا بازار‌های مالی از تعطیلات پایانی تابستان خارج نشده‌اند.

    تحلیلگران فنی، مقاومت فعلی دلار را منطقه ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان می‌دانند و خط حمایت این اسکناس را محدوده ۴۸ هزار و ۸۰۰ تومان پیش‌بینی می‌کنند.

    کارشناسان اقتصادی با وجود سیگنال‌های ورودی به بازار ارز، اما همواره به موضوع نقدینگی و تورم به‌عنوان دو عامل تعیین‌کننده قیمت دلار اشاره می‌کنند. به اعتقاد آن‌ها طی ماه‌های گذشته، بیشترین قیمتی که دلار به خود دیده رقم ۵۳ هزار تومان بوده و چند ماهی است که این اسکناس در محدوده ۴۹ هزار تومانی نوسان دارد؛ بنابراین نوسانات سه تا ۶ درصدی در بازار ارز طبیعی است.

    اهرم تورم، دلار را گران می‌کند؟

    در همین راستا جواد فلاحیان، کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست‌های انقباضی دولت و رکود در تمام بازار‌ها به تجارت‌نیوز گفت: «هر کاهشی در بازار ارز به خاطر سیاست‌های انقباضی دولت است و این اقدامات، فنر فشرده دلار را فشرده‌تر می‌کند. این در حالی است که رشد ۳۰ درصدی پایه پولی نشانه کاهش دستوری قیمت دلار است.»

    وی افزود: «با این وجود انتظار می‌رود با خبردرمانی و رویداد‌های سیاسی، قیمت دلار در محدوده‌های فعلی بماند. این اخبار می‌تواند تحقق یا عدم تحقق برجام باشد؛ بنابراین دلار می‌تواند نوسان کوتاه‌مدتی در همین محدوده‌ها داشته باشد.»

    فلاحیان درباره روند قیمت دلار در ۶ ماهه دوم سال گفت: «در ماه‌های آینده با افزایش نقدینگی و تورم، روند دلار رو به بالا خواهد بود. اگر برجامی رخ ندهد و تمام مذاکرات، گفتاردرمانی باشد، شاهد رشد تند و شارپ در بازار ارز خواهیم بود.»

    بازار با خبردرمانی مدیریت می‌شود

    وی به نوسانات اخیر بازار ارز اشاره کرد و گفت: «نوسانات سه تا ۵ درصدی در بازار‌های مالی منطقی است. فعلا قیمت دلار نیز در روندی خنثی قرار دارد؛ این در حالی است که محدوده ۴۷ و ۴۸ هزار تومان کف قیمت این اسکناس محسوب می‌شود.»

    این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه دولت به صورت مستقیم و غیرمستقیم سعی در کنترل قیمت‌ها دارد، خاطرنشان کرد: «فعلا ارزپاشی دولت زیاد است و بعضا با اخباری که از آزادشدن منابع بلوکه شده نیز اعلام می‌شود سعی در کنترل بازار دارد.»

    وی گفت: «مسائل کلان اقتصادی، رشد نقدینگی و موضوع تورم از یک سو و مدیریت بازار با اخبار مثبتی که همواره مخابره می‌شود از سوی دیگر، بلاتکلیفی را برای معامله‌گران بازار‌های مالی به وجود آورده است. این شرایط تمام فعالان اقتصادی را در این باره مردد کرده که دلار به کدام سمت حرکت می‌کند.»

    روند خنثی دلار در بازار‌های همسایه

    تحلیلگران اقتصادی با تاکید بر اینکه توانایی عرضه، تعیین‌کننده اصلی قیمت دلار در بازار است، معتقدند در نهایت، قیمت دلار به کانال‌های بالاتر راه پیدا خواهد کرد و مسیر اصلی خود را خواهد رفت؛ زیرا واکنش بازار ارز منطبق بر واقعیت‌های اقتصادی است. با این حال، اما بازارساز موفق شده است طی ۶ ماهه نخست سال، نقشه خود برای کنترل قیمت دلار را عملی کند و حتی آن را در برخی مقاطع کاهشی کرده است.

    گفتنی است امروز قیمت دلار در بازار‌های همسایه تغییر قیمتی محسوسی نداشت. دلار هرات با قیمت ۴۹ هزار و ۲۴۰ تومان معامله شد و قیمت دلار سلیمانیه هم به ۴۹ هزار ۱۸۰ تومان رسید. درهم امارات نیز با رقم ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد.

    منبع خبر

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=332158

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    ارز دیجیتال اپلیکیشن تاپ بانک آینده بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی خدمات ثبت شرکت درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش سامانه صیاد ساپورت های تاسیسات سینی کابل فارکس فروش اختراع ثبت نشده قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هزینه ثبت اختراع هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال چک صیادی کسب و کار کوروش جم