• امروز : یکشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۳
9

عبداللهی در سی‌امین اجلاس شورای عالی استان‌ها: شورای عالی استان‌ها به اندازه دولت ظرفیت دارد

  • کد خبر : 351169
  • 13 تیر 1403 - 17:50
عبداللهی در سی‌امین اجلاس شورای عالی استان‌ها: شورای عالی استان‌ها به اندازه دولت ظرفیت دارد

پول بانک: سی‌امین اجلاس شورای عالی استان‌ها، در قالب یک گردهمایی یک روزه، عصر چهارشنبه 13 تیرماه 1403، با حضور اکثریت اعضاء و جمع بندی پایانی رئیس اجلاس، بکار خود در ساختمان شورای عالی استان‌ها پایان داد.

  • معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس گفت: توزیع عادلانه امکانات آموزشی می‌تواند پروژه مشترک آموزش و پرورش و مدیریت شهری باشد.

    به گزارش خبرنگار سایت خبری تحلیلی پول بانک، سی‌امین اجلاس شورای عالی استان‌ها، بعد از ظهر امروز چهارشنبه 13 تیرماه 1403، با حضور شهرام دبیری رئیس شورای عالی استان‌ها، مجید عبداللهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، اعضای شورای عالی استانها و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی شورای عالی استان‌ها برگزار شد.

    مجید عبداللهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس

    مجید عبداللهی، معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، در جلسه هم‌انیشی اعضای شورای عالی استان‌ها که در حاشیه سی امین اجلاس شورای عالی استان‌ها برگزار ‌شد، ضمن تبریک ۱۴ تیر روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها گفت: گزارش‌ها و مسائل طرح شده از سوی اعضای شورای عالی استان‌ها در خصوص نوسازی مدارس آموزه و قابل توجه بود و نشان از تسلط نمایندگان شورای عالی استان‌ها بر مشکلات استان‌ها دارد.

    وی افزود: نیازمندی‌های تجهیزاتی‌ و زیرساختی و نیازمندی‌های فنی و عمرانی از مباحثی است که از گذشته مد نظر بوده و از سوی نمایندگان نیز به آن‌ها پرداخته شد.

    معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، همچنین افزود: نکته دیگر مسائلی موضوعی است که از سوی اعضای شورای عالی استان‌ها از جمله نمایندگان سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد نیز اشاره شد و مربوط به مدارس کانکسی است.

    عبداللهی، در ادامه بیان داشت: ما در کشور ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز داریم که در ۵۴۰ هزار کلاس درس می‌خوانند و مجموعا ۱۰۷ هزار مدرسه در پهنه سرزمینی ایران داریم.

    وی تصریح کرد: باید در هر کلاس ۲۵ دانش آموز باشد اما در برخی از کلانشهرها و نقاط حاشیه‌ای شهرها بالای ۴۰ ‌نفر هستند. یعنی ۶۰ هزار کلاس مطابق ۱۵ درصد بالای ۳۵ نفر جمعیت دارند.

    معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، با بیان اینکه از اکنون تا سال ۱۴۰۶ روند رشد دانش آموزان رو به بالاست. بنابراین باید زیرساخت‌ها افزایش یابد اما با توجه به کمبود بودجه تلاش ما برای حفظ وضع موجود است. در غیر این صورت باید مدارس به صورت دو شیفته و سه شیفته برگزار شود.

    عبداللهی گفت: نرخ بازماندگی از تحصیل می‌تواند پروژه مشترک وزارت آپ و مدیریت شهری باشد. بنابراین توزیع عادلانه امکانات آموزشی از ضروریات است.

    وی اشاره کرد: رویکرد اول در آموزش و پرورش تنها ساخت مدارس است و نگاه کاملا کمی است. اکنون در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان که زیرساخت کم دارند تنها ساخته می‌شود و به روزی ۸ مدرسه در کشور می‌رسد. با این‌حال پاسخگوی نیازهای دانش آموزی کشور نیست و حتی کم است.

    معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، اظهار داشت: از سال ۸۲ به بعد ما مدارس را می‌سازیم که خراب نشود و تلاش می‌کنیم مقاومت ساختمان مدارس در برابر زلزله بالا باشد.

    عبداللهی افزود: در سال‌های اخیر هم ما به سمت مدارس بزرگ مقیاس رفتیم تا بتوانند هم‌‌زمان چند کارکرد را داشته باشند.

    وی توضیح داد: به صورت متوسط باید هر دانش آموز ۸.۴۲ متر فضا در اختیار داشته باشد اما اکنون ۵.۲۸ متر است. بنابراین استان‌هایی که دارای کلانشهر هستند سرانه پایین تر است.

    معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، بیان کرد: مدارس فرسوده خط قرمز آموزش و پرورش است و تلاش کرده‌ایم ساختمان‌های خطرناک را از رده خارج کنیم.

    عبداللهی خاطر نشان کرد: با بودجه موجود برآورده کردن نیازهای کشور در حوزه آموزشی ممکن نیست. از سوی دیگر با ساخت مسکن مهر و مسکن ملی نیاز به ساخت مدارس جدید بیشتر هم شده است. بنابراین ما نیاز به کمک مردم و خیرین داریم.

    وی خطاب به اعضای شورای عالی استان‌ها گفت: شوراها در این زمینه می‌توانند پیشتاز باشند و به ویژه در شهرهای نوساز از جمله مسکن ملی همکار آموزش و پرورش در ساخت مدارس جدید باشند. بنابراین درخواست ما از شما این است که ظرفیت شوراها را برای ساخت مدارس جدید به میدان بیاورید.

    معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، توضیح داد: کمک خیرین مدرسه ساز بسیار قابل توجه است و این باعث خوشبختی است. دولت تلاش کرده است به اندازه آورده خیرین، بودجه اختصاص دهد اما در حال حاضر خیرین از دولت پیش افتاده اند و این باعث خوشحالی است.

    عبداللهی یادآور شد: مطابق سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند از ظرفیت‌های مدیریت شهری در ساخت و نوسازی مدارس استفاده شود. در سند تحول آموزش و پرورش نیز که حکم قانون را نیز دارد به نکاتی پرداخته شده است که قابل توجه است و گفته شده است که استفاده از ظرفیت‌های نهادهای عمومی را نهادینه شود.

    وی بیان کرد: ما تفاهم‌نامه‌هایی هم با مدیریت شهری امضا کرده‌ایم‌ و چندان عملیاتی نشده است. امیدوارم بتوانیم با کمک یکدیگر این تفاهم‌نامه را اجرایی کنیم.

    معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، در پایان سخنان خود گفت: شورای عالی استان‌ها ظرفیتی به اندازه دولت دارد و بسیار ارزشمند است و ممکن است خیلی از مسائل ما از طریق دولت حل نشود و از سوی شورای عالی استان‌ها قابل حل شدن باشد. بنابراین ما انتظار داریم از کمک شورای عالی استان‌ها برای توسعه‌ی و نوسازی مدارس کشور استفاده کنیم.

    گفتنی است، سی‌امین اجلاس شورای عالی استان‌ها، در قالب یک گردهمایی یک روزه، عصر چهارشنبه 13 تیرماه 1403، با حضور اکثریت اعضاء و جمع بندی پایانی رئیس اجلاس، بکار خود در ساختمان شورای عالی استان‌ها پایان داد.

    عکس و خبر: کوروش جم

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=351169

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    ارز دیجیتال اپلیکیشن تاپ بانک آینده بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی خدمات ثبت شرکت درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش سامانه صیاد ساپورت های تاسیسات سینی کابل فارکس فروش اختراع ثبت نشده قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هزینه ثبت اختراع هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال چک صیادی کسب و کار کوروش جم