×
  • طرح جدید وزارت راه و شهرسازی: خانه‌دار شدن مستأجران

  • کد نوشته: 366359
  • 23 اسفند 1403
  • 136 بازدید
  • ۰
  • فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به جایگاه ویژه فرزندان و خانواده شهدا در جامعه ایثارگری، تصریح کرد که این قشر، طلبی از نظام ندارند، بلکه همواره خود را بدهکار آن می‌دانند. وی، عملکرد فرزندان ایثارگران در بخش‌های مختلف وزارت راه و شهرسازی را نشان‌دهنده کارآمدی و سلامت این قشر دانست.
    طرح جدید وزارت راه و شهرسازی: خانه‌دار شدن مستأجران

    وزیر راه و شهرسازی: خانواده شهدا و ایثارگران، طلبی از نظام ندارند، بلکه بدهکار آن هستند

    فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به جایگاه ویژه فرزندان و خانواده شهدا در جامعه ایثارگری، تصریح کرد که این قشر، طلبی از نظام ندارند، بلکه همواره خود را بدهکار آن می‌دانند. وی، عملکرد فرزندان ایثارگران در بخش‌های مختلف وزارت راه و شهرسازی را نشان‌دهنده کارآمدی و سلامت این قشر دانست.

    صادق، با اشاره به تجربیات خود در معاونت شهرسازی و معماری، جامعه ایثارگری شاغل در این بخش را از دلسوزترین و کارآمدترین افراد وزارتخانه معرفی کرد. وی در پاسخ به مطالبات ایثارگران برای ارتقای جایگاه شغلی، تاکید کرد که بزرگترین افتخار، خدمت به مردم است و همه باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

    وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مشاوران، مدیران کل و سایر مسئولان را از جامعه ایثارگری انتخاب کرده است، افزود که فرزندان شهدا علاوه بر مسئولیت‌های عادی خود، باید پاسخگوی جامعه ایثارگری در کل کشور باشند.

    صادق، ضمن اشاره به تلاش‌های وزارتخانه برای تامین مسکن ایثارگران، از وجود 34 مادر شهید که با وجود تقدیم 3 تا 5 فرزند خود، هنوز مستاجر هستند، ابراز تاسف کرد. وی تاکید کرد که عدم پاسخگویی به دغدغه‌های این قشر، برای وزارتخانه قابل قبول نیست.

    وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به بیکاری بسیاری از فرزندان شهدا با وجود تحصیلات عالیه، از ایثارگران شاغل در وزارتخانه خواست تا با سعه صدر، وظایف خود را کوشاتر از سایر همکاران انجام دهند.

    صادق، ضمن تاکید بر کارآمدی فرزندان شهدا، از بررسی موضوع ارتقای شغلی آن‌ها در کمیته انتصابات خبر داد. وی همچنین، با اشاره به اقدامات انجام شده در شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، خواستار اجرای این روند در تمامی سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی شد.

    منصور احمدلو، مشاور امور ایثارگران وزیر راه و شهرسازی، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، از تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر در ایستگاه‌های راه آهن به عنوان نویدبخش اتفاقات خوب برای جامعه ایثارگری در سایر سازمان‌ها و شرکت‌ها یاد کرد.

    برخی از مطالبات مطرح شده توسط جامعه ایثارگری شامل ارتقای جایگاه شغلی متناسب با تحصیلات، تبدیل وضعیت و بهره‌مندی از توانمندی‌های این قشر بود.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *