• امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴
1

سود سهام عدالت برای برخی مشمولان واریز شد | دارندگان حساب‌ها را بررسی کنند

سود سهام عدالت برای برخی مشمولان واریز شد | دارندگان حساب‌ها را بررسی کنند
رحمت‌الله صادقیان، عضو شورای عالی بورس، با اشاره به تصمیمات حمایتی اتخاذشده در نشست اخیر شورا اعلام کرد: با هماهنگی میان سازمان بورس، صندوق تثبیت بازار سرمایه، بانک مرکزی و نهادهای حقوقی بزرگ، منابع لازم برای حمایت از بازار تأمین شده و این روند در هفته‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت. به گفته وی، چشم‌انداز بازار با توجه به اقدامات انجام‌شده مثبت و امیدوارکننده است.

فهرست محتوا

سود سهام عدالت رسید! حساب بانکی‌تان را چک کنید

رحمت‌الله صادقیان، عضو شورای عالی بورس، با اشاره به تصمیمات حمایتی اتخاذشده در نشست اخیر شورا اعلام کرد: با هماهنگی میان سازمان بورس، صندوق تثبیت بازار سرمایه، بانک مرکزی و نهادهای حقوقی بزرگ، منابع لازم برای حمایت از بازار تأمین شده و این روند در هفته‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت. به گفته وی، چشم‌انداز بازار با توجه به اقدامات انجام‌شده مثبت و امیدوارکننده است.

تقویت بازار با ورود منابع جدید

صادقیان با اشاره به مجموعه اقدامات صورت‌گرفته برای بازگرداندن آرامش به بازار گفت: با توجه به شرایط حاکم و سقف فروش ایجادشده، تصمیم گرفته شد تا با استفاده از منابع صندوق تثبیت و همچنین مشارکت شرکت‌های حقوقی و بانک مرکزی، از بازار سرمایه حمایت شود.

وی افزود: این منابع صرفاً برای مدیریت فشار فروش در کوتاه‌مدت نبوده، بلکه برای هفته‌های پیش‌رو نیز پیش‌بینی شده تا از بروز نوسانات هیجانی جلوگیری شده و فضای تصمیم‌گیری برای سهام‌داران خرد شفاف‌تر و مطمئن‌تر شود.

نقش فعال بانک مرکزی در حمایت از بورس

صادقیان تأکید کرد که بانک مرکزی در این فرآیند نقش کلیدی ایفا کرده است. او گفت: حضور رئیس‌کل بانک مرکزی، آقای فرزین، در جلسه شورای عالی بورس و نگاه حمایتی ایشان، موجب شد تا با دعوت از بانک‌ها و صندوق‌ها، منابع لازم برای پشتیبانی از بازار تأمین شود.

همچنین در جلسه مشترک امروز میان مسئولان بازار سرمایه و بانک مرکزی، توافق شد که در صورت نیاز، نسبت به خرید سهام عرضه‌شده اقدام شود تا تعادل بازار حفظ شود.

واریز باقی‌مانده سود سهام عدالت

عضو شورای عالی بورس همچنین از واریز بخش باقی‌مانده سود سهام عدالت خبر داد و گفت: سودی که پیش از سال جدید پرداخت نشده بود، امروز به حساب مشمولان واریز شد؛ اقدامی که می‌تواند خبر خوشی برای سهام‌داران عدالت باشد.

آینده بازار؛ وابسته به ثبات بیرونی

صادقیان در مورد آینده بازار سرمایه عنوان کرد: در صورت تداوم شرایط اقتصادی فعلی و عدم بروز تنش‌های سیاسی و امنیتی، می‌توان به رشد شاخص‌ها و بازگشت بازار به مدار مثبت امیدوار بود.

بهبود عملکرد شرکت‌ها و سودآوری در بورس

او با اشاره به وضعیت شرکت‌های بورسی گفت: در دو ماه گذشته، شاخص‌های تولید و روند سودآوری بسیاری از شرکت‌ها نسبت به اسفندماه و مدت مشابه سال قبل رشد قابل‌توجهی داشته‌اند. به‌ویژه شرکت‌های فعال در حوزه صنعت و پتروشیمی که بیش از ۶۷ درصد بازار را در اختیار دارند، با رشد ۵ درصدی در تولید مواجه بوده‌اند.

همچنین بسیاری از شرکت‌ها صورت‌های مالی حسابرسی‌شده خود را در سامانه کدال منتشر کرده‌اند که نسبت‌های P/E آن‌ها بیانگر وضعیت سودآور و باثبات این شرکت‌هاست. به گفته وی، افت اخیر قیمت برخی نمادها بیش از آن‌که ناشی از ضعف بنیادی باشد، تحت‌تأثیر جو روانی بازار بوده است.

مسیر بازگشت اعتماد به بازار

در پایان، صادقیان تأکید کرد: با تداوم حمایت‌های ساختاری از سوی صندوق تثبیت، بانک مرکزی، بانک‌های تجاری و نهادهای حقوقی بزرگ، در صورت کنترل عوامل بیرونی، بازار سرمایه می‌تواند به مسیر رشد بازگردد و زمینه اعتماد مجدد برای سهام‌داران فراهم شود.

لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=369536

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.