حذف ارز ترجیحی برنج: تناقض در اطلاعرسانی و ابهام در سیاستهای اقتصادی
در روزهای پایانی دولت سیزدهم، خبر حذف ارز ترجیحی برنجهای وارداتی حاشیههای بسیاری را برای سازمان برنامه و بودجه و تیم اقتصادی دولت به وجود آورد.
حذف ارز ترجیحی برنج: تناقض در اطلاعرسانی و ابهام در سیاستهای اقتصادی
تناقض در اظهارات:
داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، در یادداشتی که در صفحه خود منتشر کرد، تلویحاً به حذف برنج وارداتی از شمول تخصیص ارز 28500 تومانی اشاره کرد و این کالا را در لیست 485 کالایی که از سال گذشته تا کنون ارز ترجیحی آنها حذف شده است، قرار داد.
اما برخلاف این اظهارات، در کمیسیون اقتصادی دولت موضوع حذف ارز ترجیحی برنج مطرح و در نهایت با مخالفت روبرو شد. تخصیص ارز ترجیحی به این کالا کماکان ادامه دارد.
نیاز به اصلاح اطلاعرسانی:
این تناقضات در اطلاعرسانی، ابهامات زیادی را در مورد سیاستهای اقتصادی دولت ایجاد کرده است. به نظر میرسد اطلاعرسانی رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد حذف ارز ترجیحی برنج اشتباه بوده و نیاز به اصلاح دارد.