زهره منوچهری، فعال حوزه زعفران، در دیدار با رهبر انقلاب: با حمایت از تعاونیها، زعفران ایران را به اوج میرسانیم
زهره منوچهری، یکی از فعالان برجسته حوزه زعفران و گیاهان دارویی، در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی، ضمن تشکر از حمایتهای ایشان از بخش تعاون، به تشریح چالشها و فرصتهای پیش روی صنعت زعفران پرداخت.
وی با اشاره به پتانسیل بالای ایران در تولید زعفران و سهم کم کشورمان از بازار جهانی این محصول ارزشمند، بر ضرورت حمایت بیشتر از تعاونیهای کشاورزی و ایجاد زنجیره ارزش کامل برای زعفران تأکید کرد. منوچهری همچنین به نقش مهم تعاونیها در حذف واسطهها و افزایش درآمد کشاورزان اشاره کرد.
مهمترین نکات مطرح شده در این دیدار:
اهمیت اقتصاد تعاونی: منوچهری با اشاره به تجربه موفق کشورهای توسعهیافته در حوزه تعاون، بر لزوم تقویت این بخش در ایران تاکید کرد.
چالشهای صنعت زعفران: وی به مشکلاتی مانند عدم توجه به فرآوری، خروج زعفران به صورت خام از کشور و نبود حمایتهای کافی از کشاورزان اشاره کرد.
راهکارهای بهبود: منوچهری پیشنهادهایی مانند ایجاد صندوقهای سرمایهگذاری، حذف انحصار در بازار، شبکهسازی تعاونیها و حمایت از تولیدکنندگان را برای بهبود وضعیت صنعت زعفران ارائه کرد.
اهداف آینده: وی به هدفگذاری برای افزایش سهم ایران از بازار جهانی زعفران به بیش از 2 تا 3 میلیارد دلار در سال اشاره کرد.
تاکید رهبر انقلاب بر اهمیت اقتصاد تعاونی
رهبر معظم انقلاب در این دیدار بر اهمیت اقتصاد تعاونی و نقش آن در توسعه اقتصادی کشور تأکید کردند. ایشان همچنین از تلاشهای فعالان اقتصادی در حوزه زعفران و گیاهان دارویی تقدیر و تشکر کردند.