رویداد مهرنو: فرصتی برای نوآوری در قرضالحسنه : بانک قرضالحسنه ایران با هدف ارتباط مؤثر با فعالان اکوسیستم نوآوری و یافتن راهحلهای نوآورانه برای چالشهای پیش روی خود، رویداد مهرنو را برگزار میکند.
این رویداد که در تاریخ 22 خردادماه در تالار قلم مرکز همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی برگزار میشود، فرصتی عالی برای:
کارآفرینان و صاحبان کسبوکارهای نوآور
برای ارائه ایدهها و راهحلهای خود به بانک
برای ایجاد ارتباط با مدیران و کارشناسان بانک
برای بهرهمندی از حمایتهای بانک
فعالان اکوسیستم نوآوری
برای آشنایی با چالشهای پیش روی بانک قرضالحسنه
برای تبادل نظر و هماندیشی با سایر فعالان این حوزه
برای مشارکت در حل مشکلات و ارتقای خدمات بانکی
محورهای اصلی رویداد مهرنو:
فرابانک مهر:
توسعه زیستبوم دیجیتالی قرضالحسنه
ارائه خدمات نوین و فناورانه به مشتریان
ارتقای تجربه کاربری
بانکداری اجتماعی، مسئولیت اجتماعی و نوآوری اجتماعی:
استفاده از ظرفیتهای نوآوری اجتماعی برای حل معضلات اجتماعی
حمایت از اقشار آسیبپذیر و ترویج فرهنگ قرضالحسنه
ایجاد ارزش مشترک برای جامعه و ذینفعان
ترویج و توسعه فرهنگ قرضالحسنه:
افزایش آگاهی عمومی از مزایای قرضالحسنه
تغییر نگرشها و باورهای غلط در مورد قرضالحسنه
تشویق مردم به استفاده از این سنت حسنه
رویداد مهرنو فرصتی استثنایی برای نوآوری در قرضالحسنه و ایجاد تحولات مثبت در این حوزه. از شما دعوت میکنیم تا با حضور در این رویداد، به اشتراکگذاری ایدهها و راهحلهای خود، در ارتقای خدمات بانکی و حل مشکلات جامعه سهیم باشید.
مشاهده آنلاین مراسم بصورت زنده در آپارات https://www.aparat.com/mehreiran_bank/live
رویداد مهرنو: گامی نو در مسیر نوآوری بانک قرضالحسنه مهر ایران
مرکز نوآوری بانک قرضالحسنه مهر ایران در نخستین رویداد خود با نام مهرنو، میزبان مدیران بانک و فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری بود. این رویداد که در روز سهشنبه 22 خردادماه در مرکز همایشهای کتابخانه ملی برگزار شد، فرصتی برای معرفی مرکز نوآوری، تشریح اهداف و برنامههای آن و همچنین ایجاد زمینهای برای تبادل نظر و هماندیشی بین بانک و فعالان این حوزه بود.
سید سعید شمسینژاد، مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در این رویداد با تقدیر از خدمات دولت سیزدهم در ترویج سنت قرضالحسنه، به رشد چشمگیر این بانک در سالهای اخیر اشاره کرد. وی با بیان اینکه 5 درصد نقدینگی شبکه بانکی در اختیار بانکهای قرضالحسنه است، از افزایش 70 تا 75 درصدی منابع و تسهیلات این بانک در 3 سال گذشته خبر داد.
شمسینژاد با تاکید بر نگاه تحولی و توسعهای بانک، هدف و شعار “50 میلیون ایرانی، 50 میلیون کارت بانکی” را مطرح کرد. وی با اشاره به اینکه دستیابی به این هدف با روشهای سنتی امکانپذیر نیست، بر اهمیت نوآوری و استفاده از ظرفیتهای اکوسیستم نوآوری و فناوری در این راستا تاکید کرد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در ادامه به اهداف مرکز نوآوری مهرنو اشاره کرد و گفت: نیاز نقدینگی، تنوع محصولات، توسعه کسبوکار، توسعه مشاغل خرد و مشارکت مردم از مهمترین اهداف این مرکز است.
مرکز نوآوری بانک قرضالحسنه مهر ایران با هدف ورود به اکوسیستم نوآوری، ترویج فرهنگ نوآوری و پژوهش در بدنه بانک و ایجاد بستری برای شبکهسازی و شکلگیری ارتباط میان فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری، نوآوری اجتماعی، استارتآپها، سرمایهگذاران و مشاوران فعالیت خود را آغاز کرده است.
این مرکز با در اختیار داشتن زیرساختها، منابع، تجربه در حوزه بانکداری قرضالحسنه و شبکه ارتباطی گسترده با اکوسیستم نوآوری و مالی کشور و همچنین با حمایت همهجانبه بانک قرضالحسنه مهر ایران، به دنبال بهرهمندی از ظرفیت شرکتها و مجموعههای فعال در حوزه فینتک، نوآوری اجتماعی و … در راستای توسعه و بهبود محصولات و خدمات نوآورانه بانکی به وسیله فناوریهای نوین است.
از مهمترین اهداف این مرکز میتوان به ایجاد تنوع در ابزار و محصولات و خدمات مبتنی بر قرضالحسنه، شبکهسازی با هدف خلق ارزش برای مشتری و بانک، انجام مطالعات و پژوهشهای کاربردی در راستای ماموریت مرکز اشاره کرد.
همچنین حوزههای فعالیت این مرکز شامل فناوریهای بانکی (BankTech)، فناوریهای پرداخت (Pay Tech)، فناوریهای قرض و وام (LendTech)، فناوریهای بیمه (InsureTech)، زنجیره بلوکی (BlockChain)، هوش مصنوعی، فناوریهای مربوط به داده و کارآفرینی و بانکداری اجتماعی است.
خدمات قابل ارائه این مرکز نیز شامل آموزشهای تخصصی و منتورینگ، دسترسی به APIهای بانکی، ایجاد ارتباطات، توسعه شبکه ارزش مشتریان، حمایت از تحقیقات و رسالههای دکتری مرتبط، امکان مشارکت و جذب حمایت از بانک و فضای کار اشتراکی و اختصاصی است.
رویداد مهرنو گامی نو در مسیر نوآوری بانک قرضالحسنه مهر ایران بود و نشاندهنده تعهد این بانک به استفاده از ظرفیتهای نوآوری برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان و توسعه اقتصاد کشور است.
امیدواریم با همکاری فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری، شاهد تحولات مثبت و نوآورانه در این بانک باشیم.