• امروز : دوشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۳
2

دکتر استاد هاشمی در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار: رتبه بندی شرکتها با معماری بیمه ارتباط مستقیم دارد

  • کد خبر : 360395
  • 22 مرداد 1403 - 15:08
دکتر استاد هاشمی در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار: رتبه بندی شرکتها با معماری بیمه ارتباط مستقیم دارد

پول بانک: در حال حاضر، در هر کشوری که اتباع داخل ایران می‌آیند، همان زمان بحث بیمه آن‌ها هم انجام می‌شود و در حال انجام کارهایی با ایرانیان خارج از کشور هستیم که خدمات مناسبی را ارائه نمائیم.

  • رئیس کل بیمه مرکزی گفت: حفظ رتبه پنجم منطقه ای توسط صنعت بیمه در شرایط تحریمی از مهمترین دستاوردهایی است که فرزندان این صنعت رقم زده اند.

    به گزارش خبرنگار حوزه بیمه سایت خبری تحلیلی پول بانک، نشست خبری دکتر علی استاد هاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی، به مناسبت روز خبرنگار، صبح امروز دوشنبه 22 امردادماه 1403، با حضور جمعی از مدیران بیمه مرکزی و اصحاب رسانه، در ساختمان شماره 2 بیمه مرکزی برگزار شد.

    دکتر علی استاد هاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی
    دکترعلی استاد هاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی، در ابتدای این نشست خبری گفت: برنامه ریزی ها و سیاستگذاری های صنعت بیمه به گونه ای طراحی شده که آحاد مردم، آثار مثبت محصولات و خدمات بیمه ای را در سبد خانوار خود احساس نمایند.
    وی افزود: حفظ رتبه پنجم منطقه ای توسط صنعت بیمه در شرایط تحریمی از مهمترین دستاوردهایی است که فرزندان این صنعت رقم زده اند.
    رئیس کل بیمه مرکزی، از نهاد ناظر به عنوان جهش دهنده فناوری در سطح صنعت بیمه یاد کرد و اظهار داشت: راه اندازی مرکز نوآوری و بخش های تجهیزکننده فناوری در نهاد ناظر صنعت بیمه در راستای کاهش تصدی گری دولت و تقویت شرکت های بیمه صورت گرفته است.
    دکتر استاد هاشمی، در ادامه گفت: یکی از بزرگترین اتفاقات سال ۱۴۰۲ افزایش ضریب نفوذ بود که از ۱.۸۲ در سال ۱۴۰۰ به ۲.۱۴ در سال ۱۴۰۲ رسید.

    وی افزود: در سال ۱۴۰۲ رتبه جهانی ایران از ۶۶ به ۵۹ رسید و رتبه منطقه‌ای ایران نیز ۴ باقی ماند.

    رئیس کل بیمه مرکزی، بیان داشت: حق بیمه تولیدی ۲۷۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ بود که حدود ۵۹ درصد رشد داشت. همچنین حق بیمه عمر و زندگی در سال ۱۴۰۲، ۴۹ هزار میلیارد تومان بود که ۵۳ درصد رشد داشت.

    دکتر استاد هاشمی، ادامه داد: میزان خسارت پرداختی ۱۶۲ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ بود که رشد ۶۱ درصدی داشته است. همچنین صندوق پرداخت خسارت‌های بیمه همگانی هم تشکیل شد که هر چند رقم آن زیاد نیست؛ اما این کار شروع شده است. بیمه مرکزی طلبهایی هم دارد که سازمان برنامه و بودجه باید آن را تخصیص دهد.

    وی به ویزای الکترونیکی هم اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از کارهای مهم در سال ۱۴۰۲ صدور ویزای الکترونیکی بود؛ چون افرادی که در مرزها درگیر بودند دچار مشکل می‌شدند. الان در هر کشوری که اتباع داخل ایران می‌آیند، همان زمان بحث بیمه آن‌ها هم انجام می‌شود و در حال انجام کارهایی با ایرانیان خارج از کشور هستیم که خدمات مناسبی را ارائه کنیم.

    رئیس کل بیمه مرکزی گفت: به دنبال استقرار دستگاه‌هایی در مرز هستیم که بدون دخالت نیروی انسانی بیمه نامه هم صادر شود.

    دکتر استاد هاشمی، پیرامون آیین‌نامه‌های تدوین شده نیز اظهار داشت: آیین‌نامه اینشورتک مصوب شده است که کار آن توسعه بیمه است. همچنین آیین نامه بیمه عمر و زندگی در همین روزها انجام شد.

    وی افزود: آیین نامه تعارض منافع در بیمه یکی دیگر از اقداماتی است که در حال انجام است و منتظر ورود به شورای بیمه است. این اقدام کمک می‌کند که جلوی تعارض منافع در بیمه گرفته شود.

    رئیس کل بانک مرکزی بیان داشت: یکی از کارها که در بیمه مرکزی شروع شده و در دولت چهاردهم هم باید با جدیت دنبال شود، ساماندهی معماری داده در بیمه مرکزی است.

    دکتر استاد هاشمی، پیرامون امنیت شبکه در بیمه مرکزی گفت: در امنیت شبکه هیچ شرکتی که بتواند این امنیت را در بیمه مرکزی انجام دهد، وجود نداشت که در حال انجام اقداماتی در این حوزه هستیم.

    وی افزود: تعداد محصولاتی نوینی که شرکت‌ها از بیمه مرکزی در سال ۱۴۰۲ از بیمه مرکزی مجوز گرفتند، افزایش داشته است. تعداد این محصولات در سال ۹۹ ۱۰ محصول، در سال ۱۴۰۰، ۹ محصول، در سال ۱۴۰۱، ۱۰ محصول و در سال ۱۴۰۲ ۲۱ محصول بود. در سه ماهه ابتدا امسال هم ۱۵ محصول جدید را وارد بازار کردیم.

    رئیس کل بیمه مرکزی، درباره رتبه ‌بندی شرکت‌ها اظهار داشت: رتبه بندی شرکتها با معماری بیمه ارتباط مستقیم دارد. اگر معماری داده نداشته باشیم این کار رتبه‌بندی هم به سرانجام نمی‌رسد. در حال حاضر ۱۷۰ هزار داده از شرکتها جمع آوری شده و با شاخص‌های مختلف در حال بررسی است.

    دکتراستاد هاشمی، در ادامه از تلاش های موثر بیمه مرکزی برای رفع تعلیق کارت سبز خبر داد و تصریح کرد: برای تسهیل صدور بیمه نامه های برون مرزی، تثبیت عملیات بیمه گری، بالابردن سطح تعاملات بین المللی و افزایش ضریب نفوذ بیمه از تمامی ظرفیت های قانونی استفاده کرده ایم و همچنان این روند را دنبال خواهیم کرد.
    رئیس کل بیمه مرکزی، در پایان سخنان خود، به وجود برخی مشکلات مالیاتی شرکت های بیمه اذعان کرد و گفت: اعتقاد ما این است که صنعت تمیز به نظارت مستمر و دقیق نیاز دارد و در راستای حفظ حقوق ذینفعان در خصوص اجرای مصوبات و رعایت قوانین هیچگونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.

    خبرنگار: کوروش جم

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=360395

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 206در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    ارز دیجیتال اپلیکیشن تاپ بانک آینده بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی خدمات ثبت شرکت درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش سامانه صیاد ساپورت های تاسیسات سینی کابل فارکس فروش اختراع ثبت نشده قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هزینه ثبت اختراع هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال چک صیادی کسب و کار کوروش جم