• امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
4

3 پیش شرط جهش تولید از نگاه یک اقتصاددان

  • کد خبر : 98015
  • 20 فروردین 1399 - 14:31

۳ پیش شرط جهش تولید از نگاه یک اقتصاددان یک کارشناس اقتصادی با برشمردن سه پیش شرط جهش تولید گفت: جهش در تولید زمانی اتفاق می افتد که کشور از اقتصاد رانتی به سمت اقتصاد رقابتی حرکت کند، چون با اقتصاد رانتی نمی توان جهش تولید ایجاد کرد. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری تسنیم، «تیرداد احمدی» از کارشناسان اقتصادی در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد گفت: سال 99 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «جهش تولید» مزین شده است.
وی افزود: شعار امسال ادامه منظمومه ای از شعارهای سال های گذشته است که در راهبرد رشد و تولید اتفاق افتاده است.
این استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی گفت: شعار سال منبعث از راهبرد کشور در همان سال است و یک نامگذاری فانتزی برای تکرار و گذران سال ها نیست.
وی ادامه داد: سئوالی که وجود دارد این است که آیا شعارهای سال های قبل تحقق پیدا کرده است که در سال جدید باید یک شعار بزرگتر در کشور دنبال شود در پاسخ به این سئوال می توان گفت: بلی؛ این اتفاق افتاده است.
احمدی تصریح کرد: خوشبختانه طی چند سال اخیر با تغییر نرخ ارز، تشدید اعمال تحریم ها، فشارها و محدودیت های بین المللی، تولید در..

  • ۳ پیش شرط جهش تولید از نگاه یک اقتصاددان

    یک کارشناس اقتصادی با برشمردن سه پیش شرط جهش تولید گفت: جهش در تولید زمانی اتفاق می افتد که کشور از اقتصاد رانتی به سمت اقتصاد رقابتی حرکت کند، چون با اقتصاد رانتی نمی توان جهش تولید ایجاد کرد.

    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، «تیرداد احمدی» از کارشناسان اقتصادی در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد گفت: سال 99 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «جهش تولید» مزین شده است.

    وی افزود: شعار امسال ادامه منظمومه ای از شعارهای سال های گذشته است که در راهبرد رشد و تولید اتفاق افتاده است.

    این استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی گفت: شعار سال منبعث از راهبرد کشور در همان سال است و یک نامگذاری فانتزی برای تکرار و گذران سال ها نیست.

    وی ادامه داد: سئوالی که وجود دارد این است که آیا شعارهای سال های قبل تحقق پیدا کرده است که در سال جدید باید یک شعار بزرگتر در کشور دنبال شود در پاسخ به این سئوال می توان گفت: بلی؛ این اتفاق افتاده است.

    احمدی تصریح کرد: خوشبختانه طی چند سال اخیر با تغییر نرخ ارز، تشدید اعمال تحریم ها، فشارها و محدودیت های بین المللی، تولید در کشور مزیت پیدا کرده است.

    وی افزود: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال فرمودند: «کشور ظرفیت تولید 10 برابر ظرفیت فعلی را دارد.»

    این استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی ضمن تاکید بر اینکه با چنین ادبیاتی به شدت موافق است، اظهارداشت: زیرساخت های تولیدی کشور در تراز جهانی است.

    وی گفت: جهش فکری در مسئولان، جهش فروش و جهش اقتصاد از جمله پیش نیاز «جهش تولید» در کشور است.

    احمدی در خصوص موضوع جهش فکری مسئولان توضیح داد: نگاهی که در مسئولان کشور وجود دارد اعم از دولتی ها و مجلسی ها طبق معمول کوتاه مدت چهارساله و هشت ساله است.

    وی افزود: نگاه علی السویه گرداندن و دخل و خرج را بهم رساندن با آن نگاه تمدنی در بیانیه گام دوم انقلاب خیلی تفاوت دارد پس باید یک جهش فکری در مسئولان ایجاد شود.

    این استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی دومین عامل جهش تولید را جهش فروش دانست و اظهار داشت: در حال حاضر زیرساخت‌ های تولید کشور در حد تراز جهانی است.

    وی گفت: بحث در کشور فقط تولید کردن نیست چراکه جهش تولید نیازمند جهش فروش است.

    احمدی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در چه زمینه هایی این جهش تولید می تواند اتفاق بیفتد، افزود: بطورکلی در سه محور اول تولیدات رقابت پذیر داخلی، دوم تولیدات صادرات محور و سوم تولید ات جایگزین واردات.

    وی ادامه داد: اگر جهش تولید با تمرکز روی این سه محور انجام شود نیاز به مصرف داخلی و صادرات دارد که باید بسترها را به بهترین وجه ممکن فراهم کرد.

    این استاد دانشگاه و کارشناس حوزه اقتصادی سومین پیش شرط جهش تولید را جهش اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: جهش در تولید زمانی اتفاق می افتد که مملکت از اقتصاد رانتی به سمت اقتصاد رقابتی حرکت کند، چون با اقتصاد رانتی نمی توان جهش تولید ایجاد کرد.

    وی افزود: بطورکلی در اقتصاد رانتی منفعت در تولید کردن نیست بلکه منتفع شدن از رانتی که در اقتصاد توزیع می شود.

    احمدی بیان داشت: اصلی ترین منشا فساد هم در اقتصاد و جامعه همین بحث توزیع رانتی که در اقتصاد اتفاق می افتد.

    وی ادامه داد: همه زیرساخت های مقرراتی و قوانین کشور را به سمت یک اقتصاد رقابتی رهنمون می سازد.

    این استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی گفت: نیاز به تغییر ساختار و دموگرافی اقتصاد برای جهش تولید در مملکت به شدت احساس می شود.

    وی افزود: تمام زیرساخت ها برای تولید در حد تراز جهانی در کشور وجود دارد مثل سنگ آهن، فولاد، پتروشیمی، انرژی، نیروی جوان و بسیاری موارد دیگر بنابراین ضرورت ایجاب می کند از ظرفیت‌ های موجود در مملکت به بهترین وجه در راستای تحقق شعار سال استفاده شود.

    انتهای پیام/

    لینک منبع : تسنیم نیوز

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://pulbank.ir/?p=98015

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برچسب ها

    بانک سامان بانک سپه بانک صادرات بانک مرکزی بانک مسکن بانک ملت بانک ملی بانک پارسیان بانک پاسارگاد بانک گردشگری برق برلیانس بورس بیت کوین تتر تسهیلات بانکی تپسی درب ضد سرقت سازمان منطقه آزاد کیش ساپورت های تاسیسات سینی کابل قطعات خودرو قیمت آهن قیمت بیت کوین قیمت دلار قیمت میلگرد لوازم یدکی خودرو مراغه مرجان دلخواه نردبان کابل نشست خبری هوش مصنوعی وطن‌زرین پی پال کسب و کار کوروش جم